Δεν προχωράει του Αϊτόρ, εξετάζει άλλες λύσεις ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να κινηθεί για τον Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα, καθώς το κασέ του είναι μεγάλο για τους πράσινους, με τον Τσάβι Ρόκα να κοιτάζει αλλού για ενίσχυση στα άκρα.

Ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα ήταν ο παίκτης που είχε κυκλώσει ο Τσάβι Ρόκα για την ενίσχυση του Παναθηναϊκού στα άκρα της επίθεσης, αφού ταίριαζε τόσο στα «θέλω» του Γιώργου Δώνη, ενώ και η ποιότητα του είναι αδιαμφισβήτητη.

Παρόλα αυτά, οι πράσινοι δεν πρόκειται να κινηθούν για την περίπτωση του 24χρονου εξτρέμ, αφού το κασέ του είναι εκτός μπάτζετ για τον Παναθηναϊκό. Πιο συγκεκριμένα, ο Αϊτόρ μπορεί να μένει ελεύθερος από την Τβέντε το καλοκαίρι, όμως αναμένεται να έχει συμβόλαιο τη νέα σεζόν 500.000 ευρώ και πάνω.

Ποσό που φυσικά δεν μπορεί να του προσφέρει ο Παναθηναϊκός. Για αυτό τον λόγο και ο Τσάβι Ρόκα αφήνει στην άκρη την περίπτωση του 24χρονου εξτρέμ, ενώ πέρα από το οικονομικό κομμάτι, ο ίδιος παίκτης φαίνεται να προτιμάει να αγωνιστεί σε ένα πιο προηγμένο πρωτάθλημα.

Ο Παναθηναϊκός λοιπόν είναι απίθανο να καταφέρει να δελεάσει τον Αϊτόρ και για αυτό ο Ρόκα θα τσεκάρει άλλες περιπτώσεις με 2-3 εξ αυτών που βρίσκονται στη λίστα του να είναι άκρως ενδιαφέρουσες. Όλα όμως θα ξεκαθαρίσουν μετά την Πέμπτη όπου ο τεχνικός διευθυντής του τριφυλλιού θα «πατήσει» το πόδι του στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από