Ολυμπιακός: «Η διαδρομή από τις ατομικές στις ομαδικές προπονήσεις»

Ένα πλήρως διαφωτιστικό βίντεο ανέβασε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, το οποίο δείχνει αναλυτικά την καθημερινή εφαρμογή του υγειονομικού πρωτοκόλλου και τη διαδρομή από τις ατομικές στις ομαδικές προπονήσεις!

Ο Ολυμπιακός αποδεικνύει για μία ακόμη φορά ότι είναι μία ομάδα με οργάνωση. Με σχέδιο. Και ένας σύλλογος ο οποίος μπορεί να αντιμετωπίζει με επιτυχία τις δυσκολίες που εμφανίζονται και να προστατεύει τα ίδια του τα μέλη. Τους παίκτες, τους προπονητές, το ιατρικό τιμ, τους υπαλλήλους και όλους τους ανθρώπους που εργάζονται καθημερινά για να τον έχουν στην κορυφή. Σε όλα τα επίπεδα.

Οι «ερυθρόλευκοι» δίνουν τη δική τους «μάχη» με τον κορωνοϊό, η οποία μέχρι στιγμής κρίνεται απόλυτα επιτυχημένη. Με απόλυτη ασφάλεια αρχικά οι παίκτες έκαναν την προπόνησή τους ατομικά και εδώ και λίγες ημέρες έχουν επαναρχίσει ξανά τα ομαδικά προγράμματα. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς δουλεύει πυρετωδώς για να είναι έτοιμη την 6η Ιουνίου, όταν θα αρχίσει ξανά η Super League (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου).

Στο παρακάτω βίντεο που ανέβασε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, θα δείτε όλες τις διαδικασίες που ακολουθούνται σχολαστικά στον Ρέντη. Όλες τις διαδικασίες οι οποίες είναι απαραίτητες ούτως ώστε να κρατούνται όλοι ασφαλείς ενάντια στον κορωνοϊό. Οι θερμομετρήσεις των ποδοσφαιριστών πριν μπουν στις προπονητικές εγκαταστάσεις, ο τρόπος που διεξάγονταν οι ατομικές προπονήσεις και τώρα οι ομαδικές πλέον. Όλα αυτά σε ένα βίντεο διάρκειας περίπου 10 λεπτών.

Δείτε την ανάρτηση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από