Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού ο Βαντίγιο (vid)

Ο Ολυμπιακός «βλέπει» στο πρόσωπο του Άλβαρο Βαντίγιο τον αντικαταστάτη του Ντάνιελ Ποντένσε στα άκρα ενόψει της νέας σεζόν.

O Ολυμπιακός τον περασμένο Ιανουάριο πούλησε τον Ντάνιελ Ποντένσε στη Γουλβς έναντι περίπου 20 εκατ. ευρώ κι έκτοτε βρίσκεται σε αναζήτηση του ιδανικού αντικαταστάτη του Πορτογάλου, που για 1,5 χρόνο εντυπωσίασε με την ερυθρόλευκη.

Οι Πειραιώτες «χτενίζουν» την αγορά για τον κατάλληλο εξτρέμ, με στοιχεία που να φέρνουν σε αυτά που είχε ο Ποντένσε, με τη λίστα τους να είναι γεμάτη. Ένας από τους παίκτες που προστέθηκε σε αυτή ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού φέρεται να είναι και ο Άλβαρο Βαντίγιο.

Ο Ισπανός εξτρέμ είχε ακουστεί για τον Ολυμπιακό και παλιότερα, όμως σύμφωνα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή, πλέον βρίσκεται στο στόχαστρο των ερυθρόλευκων, οι οποίοι θέλουν να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι δεν ανανεώνει το συμβόλαιο του με τη Γρανάδα.

Ο παίκτης αρέσει στον Μαρτίνς, ενώ σύμφωνα με το δημοσίευμα και ο ίδιος ο Βαντίγιο φέρεται να μην ανανεώνει με την ισπανική ομάδα, εξαιτίας του ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού για την απόκτηση του.

Αξίζει να σημειωθεί πως στη Γρανάδα ο Ισπανός ακραίος μεσοεπιθετικός έχει 66 ματς με 7 γκολ και 12 ασίστ, ενώ είχε περάσει από την Μπέτις με 57 αγώνες και 7 γκολ και 9 ασίστ.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από