Μορέτι: «Είμαι έτοιμος για το επίπεδο της Ευρωλίγκας»

Ο Ιταλός γκαρντ αναφέρθηκε για τη μετάβαση από το κολεγιακό πρωτάθλημα στο NCAA για λογαριασμό της Αρμάνι Μιλάνο.

Στην Αρμάνι Μιλάνο θα αγωνίζεται από την επόμενη σεζόν και ο Ντάβιντε Μορέτι. Ο Ιταλός γκαρντ μίλησε για την μετάβασή του από το NCAA  στην Ευρωλίγκα και τόνισε πως στόχος του είναι να δείξει ότι μπορεί να σταθεί σε αυτό το επίπεδο.

Αρχικά αναφέρθηκε στους λόγους που πήρε την απόφαση να πάρει μεταγραφή στην Αρμάνι Μιλάνο: «Η προπόνηση με τον Έτορε Μεσίνα, που είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές στην Ευρώπη. Έχω τεράστιο σεβασμό γι αυτόν και ανυπομονώ να μάθω από αυτός. Μόνο να βελτιωθείς μπορείς μέσα από την ομάδα. Θέλω να δείξω ότι μπορώ να μείνω εκεί. Θέλω να πάρω κάθε ευκαιρία και το καλοκαίρι δεν θα σταματήσω. Η διαδρομή μου από τη Ρόμη και το Τρεβίζο μου επέτρεψε να είμαι πιο έτοιμος για το NCAA σε σχέση με παιδιά του High School. Τώρα θεωρώ ότι η διαδρομή από το κολέγιο θα μου επιτρέψει να είμαι πιο έτοιμος για την Euroleague όπου δεν έχω κάποια εμπειρία».

Σχετικά με το αν το ΝΒΑ παραμένει όνειρό του τόνισε πως «έπρεπε να αλλάξω το πλάνο μου αλλά δεν το βγάζω από το κάδρο. Έχω έναν χρόνο ακόμα μέχρι το NBA Draft και θα δούμε, αλλά έχω όλη την καριέρα μπροστά μου. Ίσως πάρει λίγο περισσότερο, αλλά θα ήθελα να το δοκιμάσω».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από