Διαπραγματεύσεις Ολυμπιακού – Μπόκα για Σολδάνο

Η Μπόκα Τζούνιορς έχει ξεκινήσει επαφές με τον Ολυμπιακό προκειμένου να επεκτείνει τον δανεισμό του Φράνκο Σολδάνο.

Ο Φράνκο Σολδάνο πραγματοποίησε μια εξαιρετική σεζόν ως δανεικός από τον Ολυμπιακό στην Μπόκα Τζούνιορς, με την ομάδα του Μπουένος Αϊρες να θέλει να τον διατηρήσει στο ρόστερ της και για τη νέα σεζόν.

Ο Ολυμπιακός είχε θέσει στη συμφωνία ρήτρα αγοράς που έφτανε τα 5 εκατ. ευρώ, όμως η Μπόκα δεν είναι σε θέση να προσφέρει αυτό το ποσό ειδικά μετά το ξέσπασμα της πανδημίας του κορωνοϊού.

Στην Αργεντινή αναφέρθηκαν στην περίπτωση του Φράνκο Σολδάνο τονίζοντας πως η Μπόκα θέλει τον παίκτη και τη νέα σεζόν, αλλά χωρίς να αναγκαστεί να πληρώσει χρήματα στον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με αναφορές του ραδιοφωνικού σταθμού «La Red», έχουν ήδη ξεκινήσει διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε Μπόκα και Ολυμπιακό ώστε να συμφωνήσουν σε παράταση του δανεισμού, με την ομάδα της Αργεντινής να θέλει ουσιαστικά να πληρώνει μόνο το συμβόλαιο του παίκτη.

Από την πλευρά του παίκτη μάλιστα έχει εκφραστεί η επιθυμία να παραμείνει στην ομάδα από την Αργεντινή και τη νέα σεζόν και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες μέρες να υπάρξουν εξελίξεις.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από