«Άκυρο Πρίγιοβιτς σε Ερυθρό Αστέρα λόγω… ΠΑΟΚ»

Σύμφωνα με σερβικά Μέσα ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς απέρριψε την πρόταση του Ερυθρού Αστέρα, διότι επιθυμεί την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ.

Το προηγούμενο διάστημα υπήρχε έντονη φημολογία ότι ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς θα συνεχίσει την καριέτα του στον Ερυθρό Αστέρα.

Μάλιστα, η σερβική ομάδα κατέθεσε πρόταση απόκτησης του επιθετικού της Αλ Ιτιχάντ, αλλά ο Πρίγιοβιτς την απέρριψε. «Ούτε τα χρήματα βοήθησαν. Ο έμπειρος επιθετικός απέρριψε την πρόταση του Ερυθρού Αστέρα και απάντησε στον Στάνκοβιτς πως δεν πρόκειται να αγωνιστεί στη Σερβία», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Σέρβοι.

Ο τεχνικός του Ερυθρού Αστέρα είχε πει πως η διοίκηση του συλλόγου έχει τη δυνατότητα να καλύψει έως το 40% του μισθού που έδινε η Αλ Ιτιχάντ στον Πρίγιοβιτς, αλλά ούτε αυτό στάθηκε αρκετό για να γίνει η μεταγραφή.

Σύμφωνα πάντα με τα ίδια δημοσιεύματα από τη χώρα των Βαλκανίων, ο Πρίγιοβιτς απέρριψε τις προτάσεις των Σπαρτάκ Μόσχας (πριν λίγο καιρό) και Ερυθρού Αστέρα, επειδή θέλει να γυρίσει στον ΠΑΟΚ! Στην ομάδα όπου πέτυχε πολλά πράγματα και η θητεία του εκεί τον βοήθησε να πάρει μία καλή μεταγραφή στην Αλ Ιτιχάντ. Με πολύ υψηλές απολαβές.

Από τον ΠΑΟΚ δεν φαίνεται να υπάρχει ούτε επιβεβαίωση, αλλά ούτε και διάψευση της πρόθεσης Πρίγιοβιτς να γυρίσει, καθώς το μυαλό των ανθρώπων του «Δικεφάλου» είναι στην ολοκλήρωση της φετινής χρονιάς στο πρωτάθλημα και το κύπελλο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από