«Τελικές επαφές του Άρη με Ματέο Γκαρσία»

Ο Ματέο Γκαρσία φέρεται να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Άρη για την επιστροφή του και μάλιστα λέγεται ότι είναι θέμα χρόνο η ολοκλήρωση του deal.

Ο Άρης ενδιαφέρεται για την επιστροφή του Ματέο Γκαρσία στο Κλεάνθης Βικελίδης, με τους κίτρινους μάλιστα να κάνουν και επίσημη πρόταση πριν μερικές εβδομάδες στον Ερυθρό Αστέρα για τον παίκτη.

Η απάντηση των Σέρβων ήταν αρνητική, όμως ήταν δεδομένο πως ο Άρης θα επιστρέψει για τον παίκτη, που λατρεύει ο κόσμος της ομάδας, αλλά και αρέσει στον Μίκαελ Ένινγκ.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα σέρβικης ιστοσελίδας, ο Άρης επανήλθε για τον παίκτη και μάλιστα αυτή τη φορά οι διαπραγματεύσεις είναι σε τελικό στάδιο προκειμένου να ντυθεί και πάλι στα «κίτρινα».

Η dnevnik.rs υποστηρίζει ότι ο παίκτης είναι στις τελικές επαφές με την ελληνική ομάδα για να ολοκληρωθεί η επιστροφή του μεταφέροντας όμως στοιχεία που προκύπτουν από το ρεπορτάζ για την πρόταση που είχαν κάνει οι κίτρινοι.

Η πρόταση του Άρη για τον Γκαρσία ήταν 1,2 εκατομμύρια ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη, με τον Ερυθρό Αστέρα να φαίνεται πως θα δώσει τη συγκατάθεση του για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από