«Πρόταση του Ολυμπιακού για τον νέο… Λεβαντόφσκι» (vid)

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Πολωνία, οι Ερυθρόλευκοι ενδιαφέρονται για τον 19χρονο επιθετικό, Μπάρτοζ Μπιάλεκ, τον οποίο οι συμπατριώτες του τον αποκαλούν ως τον νέο Λεβαντόφσκι.

Τον Ολυμπιακό με τον 19χρονο επιθετικό της Ζάγκλεμπιε Λούμπιν, Μπάρτοζ Μπιάλεκ, μπλέκουν οι Πολωνοί, οι οποίοι μάλιστα αναφέρουν ότι οι Ερυθρόλευκοι όχι μόνο ενδιαφέρονται για τον νεαρό άσο, αλλά έχουν καταθέσει και επίσημη πρόταση!

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το «Jezioro Sportu», οι Πειραιώτες προσφέρουν 4 εκατ. ευρώ για τον 19χρονο επιθετικό, ο οποίος φέτος έχει 30 συμμετοχές, με απολογισμό 13 γκολ και 3 ασίστ. Ο Μπάρτοζ Μπιάλεκ αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης και το παιχνίδι του μοιάζει πολύ με αυτό του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι στην πατρίδα του τον αποκαλούν ως τον νέο Λεβαντόφσκι. Αξίζει να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η συγκεκριμένη ιστοσελίδα, για τον νεαρό άσο ενδιαφέρεται επίσης και η Ντόρτμουντ, με τον μπακ της γερμανικής ομάδας, Λούκας Πίστσεκ να κάνει το… προξενιό με τους Βεστφαλούς.

«Ο Ολυμπιακός δίνει 4 εκατομμύρια ευρώ στην Ζάγκλεμπιε Λούμπιν για την απόκτηση του Μπάρτος Μπιάλεκ. Για τον 19χρονο ενδιαφέρεται επίσης η Ντόρτμουντ και μάλιστα τον προορίζει για αντικαταστάτη του Χάαλαντ. Ο αριστερός μπακ της γερμανικής ομάδας, Λούκας Πίστσεκ, έχει αποκαλέσει τον Μπιάλεκ ως τον νέο Λεβαντόφσκι».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Μπάρτοζ Μπιάλεκ είναι διεθνής με όλες τις «μικρές» Εθνικές της Πολωνίας.

Δείτε τον εν δράσει:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από