ΠΑΟΚ: Ατομικό για Πέλκα-Βιεϊρίνια, το βάρος στην τακτική

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ οι Αντρέ Βιεϊρίνια και Δημήτρης Πέλκας ενώ πρόβλημα προέκυψε και με τον Δημήτρη Λημνιό.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για το ντέρμπι κόντρα στον Άρη με τους Βιεϊρίνια και Πέλκα να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση της Παρασκευής και να θεωρείται απίθανο να προλάβουν το ματς. Εκτός έμεινε κι ο Λημνιός λόγω ενός χτυπήματος που δέχθηκε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ την Κυριακή (28.06, 19:15) αντιμετωπίζει τον Άρη στο Κλέανθης Βικελίδης σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τη μάχη που δίνει η ομάδα μας για την κατάληψη της δεύτερης θέσης των Play Offs που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

Η προετοιμασία της ομάδας συνεχίστηκε το απόγευμα της Παρασκευής (26.06) με το πρόγραμμα να είναι αφιερωμένο στην τακτική προσέγγιση της επικείμενης αναμέτρησης.

Οι Δημήτρης Πέλκας και Αντελίνο Βιεϊρίνια ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ κι ο Δημήτρης Λημνιός έμεινε εκτός προληπτικά, μετά από τη γονατιά που δέχθηκε στο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Το Σάββατο (27.06) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 10:00».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από