Τζακπότ από Ντουμπάι και Κίνα για τον Καρσελά!

Δύο πολύ μεγάλες προτάσεις από την Κίνα και το Ντουμπάι εξετάζει ο Καρσελά και σύμφωνα με τους Βέλγους σκέφτεται σοβαρά να απαντήσει θετικά!

Ο μεγάλος «βραχνάς» του Ολυμπιακού αυτή την περίοδο είναι η αποχώρηση των ποδοσφαιριστών που δεν υπολογίζονται. Με τον Μεχντί Καρσελά να αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους. Καθώς από όσους δεν υπολογίζονται, έχει το υψηλότερο συμβόλαιο μετά τον Εμενίκε, με τις ετήσιες απολαβές του να φτάνουν τις 800.000 ευρώ.

Εως τώρα δεν έχει βρεθεί κάποια ομάδα που να δελεάσει τον Μαροκινό και να τον κάνει να πει το «φεύγω». Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να συνεχίζει να προπονείται μόνος του στο Ρέντη, καθώς ούτε η Γρανάδα μπορεί να καλύψει το συμβόλαιό του και αρνείται να συναινέσει σε διακοπή του δανεισμού, εάν δεν βρεθεί ομάδα να τον πληρώνει.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βελγικής ιστοσελίδας voetbalnieuws.be, δεν αποκλείεται η λύση να έρθει από… εξωτικό πρωτάθλημα. Οπως τονίζεται, ο 28χρονος εξτρέμ «μπορεί να γυρίσει στην Ισπανία, αλλά μπορεί επίσης να κερδίσει το τζακπότ…». Και η εξήγηση είναι απλή: «Υπάρχει ενδιαφέρον από την Κίνα και το Ντουμπάι για τον πρώην παίκτη της Μπενφίκα και της Ανζί, αλλά και σημαντικές πιθανότητες να επιλέξει να φύγει για μία από αυτές τις δύο χώρες»!

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από