«Ο Τσαντλί είναι ανάμεσα σε Ολυμπιακό, Μπριζ και Αντβέρπ»

Δημοσίευμα από το Βέλγιο αναφέρει πως ο Νασέρ Σαντλί θα φύγει από τη Μονακό και οι πιθανότεροι προορισμοί του είναι ο Ολυμπιακός, η Κλαμπ Μπριζ και η Αντβέρπ.

Ο Ολυμπιακός καταστρώνει τα πλάνα του για τη νέα σεζόν παράλληλα με την αγωνιστική δράση και τις υποχρεώσεις που έχει για να ολοκληρωθεί η φετινή χρονιά.

Οι ερυθρόλευκοι λοιπόν κοιτάζουν αρκετές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών και συνδέονται επί σχεδόν καθημερινής βάσης στο Βέλγιο με την απόκτηση του Νασέρ Τσαντλί. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «VoetbalNieuws.be», οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τη Μονακό για τον Βέλγο άσο, τον οποίο επίσης θέλουν οι Κλαμπ Μπριζ και Αντβέρπ.

Ο 31χρονος εξτρέμ που ανήκει στη Μονακό κι αγωνίστηκε δανεικός φέτος στην Άντερλεχτ, αποχώρησε από τους Βέλγους και στη χώρα της Κεντρικής Ευρώπης επιμένουν ότι ο Ολυμπιακός εμπλέκεται για την απόκτηση του.

Σήμερα μάλιστα πήγε και ένα βήμα παρακάτω, αφού γράφουν ότι οι Πειραιώτες είναι ανάμεσα στις τρεις ομάδες που πρόκειται να επιλέξει για το μέλλον του. Βέβαια, για να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή θα πρέπει η Μονακό να πέσει οικονομικά, αφού ζητάει 5 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει και φυσικά και ο ίδιος να κάνει υποχώρηση στο κασέ του που αγγίζει τα 2 εκατ. ευρώ τον χρόνο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από