Βέλεθ: «Ο δεσμός με τον Άρη δεν παύει να υπάρχει»

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός αποχαιρέτησε τον κόσμο του Άρη πριν ενταχθεί στον Παναθηναϊκό.

Ο Φραν Βέλεθ έχει συμφωνήσει πολλούς μήνες να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, αλλά ουδέποτε διερράγησαν οι σχέσεις του με τους οπαδούς του Άρη. Για αυτό και στην τελευταία μέρα του συμβολαίου του, τους ευχαρίστησε και δήλωσε ότι θα έχει πάντα συναισθήματα για τους «κιτρινόμαυρους».

Ο αποχαιρετισμός του Φραν Βέλεθ στους «κιτρινόμαυρους»:

«Σήμερα είναι η μέρα που λέω αντίο στον Άρη!

Μετά από δύο χρόνια ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσω έναν σύλλογο στον οποίο εγώ και η οικογένεια μου ήμασταν περισσότερο χαρούμενοι. Ειλικρινά, έχω μόνο ευχαριστίες για όλους αυτούς τους ανθρώπους που με συνόδευσαν σε αυτό το ταξίδι.

Πρώτα από όλους, θέλω να ευχαριστήσω το club, για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και το προνόμιο που μου δόθηκε να φορέσω μία από τις ιστορικότερες φανέλες της Superleague. Για μένα ήταν η μεγαλύτερη τιμή να εκπροσωπώ και να είμαι ηγέτης αυτής της ομάδας.

Στην συνέχεια, θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, που με έκαναν να νιώθω σαν στο σπίτι μου αυτά τα δύο χρόνια και με έκαναν να ανακαλύψω την πραγματική σημασία της λέξης «ομάδα».

Και τέλος, ιδιαίτερη αναφορά στους οπαδούς της ομάδας. Σας ευχαριστώ που μου μάθατε πως το ποδόσφαιρο βιώνεται με τόσο πάθος και με αφήσατε να το ζήσω όλο αυτό μαζί σας. Ευχαριστώ επίσης και τον Super 3, που σεβάστηκε την απόφαση μου. Θα είμαι πάντα ένας από εσάς. Σήμερα σταματάω να είμαι παίκτης του Άρη, όμως ένας δεσμός δεν σταματάει ποτέ να υπάρχει. Από σήμερα και για πάντα, θα είμαι ένας από εκείνους που αγαπούν τον Άρη.

Καλή τύχη στο μέλλον…».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από