Ράσταβατς: «Καλύτερος ο Ολυμπιακός, περήφανος για την ομάδα μου»

Ο Μίλαν Ράσταβατς αναγνώρισε την ανωτερότητα του Ολυμπιακού και δήλωσε περήφανος για τους παίκτες του.

Ο ΟΦΗ το πάλεψε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson απέναντι στον Ολυμπιακό, αλλά οι Ερυθρόλευκοι ήταν ανώτεροι και κατέκτησαν το τρόπαιο, επικρατώντας με 2-0.

Ο Μίλαν Ράσταβατς μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης αναγνώρισε την ανωτερότητα του Ολυμπιακού και δήλωσε περήφανος για τους παίκτες του, αλλά και για τον κόσμο που ταξίδεψε από την Κρήτη και στάθηκε δίπλα στην κρητική ομάδα.

Διαβάστε επίσης: Κρίσταλ Πάλας – Μάντσεστερ Σίτι 1-0: Την «τέζαρε» και πανηγύρισε το πρώτο Κύπελλο της ιστορίας της

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μίλαν Ράσταβατς

«Πρέπει να συγχαρώ τον Ολυμπιακό, ήταν καλύτεροι σήμερα και άξιζαν να νικήσουν. Είμαι περήφανος για την ομάδα μας τους παίκτες και τον κόσμο. Το σενάριο του παιχνιδιού δεν ήταν καλό για εμάς, δεχθήκαμε νωρίς γκολ. Όλα έγιναν διπλά δύσκολα για εμάς, αλλά είμαι περήφανος για την εικόνα μας».

Για τα δάκρυα των παικτών στο τέλος και το χειροκρότημα του κόσμου: «Είναι συγκινητική στιγμή για όλους μας. Είναι κατανοητό να είμαστε συναισθηματικοί και αυτό ίσως δείχνει γιατί φτάσαμε μέχρι εδώ».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από