UEFA CONFERENCE LEAGUE
Από αυτό το ζευγάρι θα προκύψει ο αντίπαλος που θα κοντραριστεί ο Παναθηναϊκός, αν προκριθεί στον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League.
Με το νικητή του ζευγαριού Σπάρτακ Τρνάβα – ΤΣΣΚΑ 1948 θα κοντραριστεί ο Παναθηναϊκός, αν προκριθεί στον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League.
Υπενθυμίζεται πως, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Πάκσι, στον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League. Tο πρώτο παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 23 Ιουλίου στην Ουγγαρία, ενώ η ρεβάνς στις 30/7.
Αν οι Πράσινοι προκριθούν, θα δώσουν το πρώτο παιχνίδι στον 3ο προκριματικό στις 6 Αυγούστου, εντός έδρας, ενώ η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη μία εβδομάδα αργότερα στις 13, εκτός.
Αυτά είναι τα ζευγάρια στον τρίτο προκριματικό – Με το νικητή του ζευγαριού Σπάρτακ Τρνάβα – ΤΣΣΚΑ 1948 ο Παναθηναϊκός
Ακολουθήστε στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από