Προπονητής Χράντετς: «Κάναμε τα πάντα για να είμαστε έτοιμοι, έχει ποιότητα ο Παναθηναϊκός»

Ο προπονητής της Χράντετς Κράλοβε, Ντέιβιντ Χόρες μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό (20/8, 21:30).

Ο Παναθηναϊκός κοντράρεται απόψε με τη Χράντετς Κράλοβε για τα playoffs του Conference League και ο τεχνικός της τσεχικής ομάδας, Ντέιβιντ Χόρες παραχώρησε δηλώσεις στη συνέντευξη Τύπου.

Ο Χόρες υπογράμμισε ότι ο Παναθηναϊκός είναι ένας αντίπαλος που διαθέτει ποιότητα στο ρόστερ και ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του πρέπει να παρουσιαστεί πιο επιθετική για να εξασφαλίσει το νικηφόρο αποτέλεσμα.

Διαβάστε επίσης: Κλείνει στην ΑΕΚ ο Λυκογιάννης – Μπαίνει και στην ευρωπαϊκή λίστα

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χόρες

Τι μπορείτε να κάνετε καλύτερα κόντρα στον Παναθηναϊκό σε σύγκριση με τον αγώνα με την Μπεσίκτας; «Ο αγώνας με την Μπεσίκτας μας έδειξε πολλά θετικά πράγματα. Είμαστε ανταγωνιστικοί ακόμα και απέναντι σε μια τέτοια ομάδα. Ξέρουμε ότι αύριο θα αντιμετωπίσουμε έναν ακόμη δυνατό αντίπαλο, αλλά θέλουμε να βελτιωθούμε λίγο.

Για να σκεφτούμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα, πρέπει να έχουμε περισσότερη ποιότητα στην επίθεση. Να είμαστε πιο θαρραλέοι, πιο επιθετικοί. Και το πιο σημαντικό, πρέπει να σκοράρουμε ένα γκολ. Δουλέψαμε πολύ πάνω σε αυτό, το συζητήσαμε με τους παίκτες. Πιστεύω ότι θα είμαστε καλύτεροι σε αυτό».

Ο Παναθηναϊκός είναι μια ποιοτική ομάδα. Είναι πιο δύσκολο να προετοιμαστεί κανείς γι’ αυτήν; «Όχι, δεν σχετίζεται με αυτό. Η ελληνική ομάδα έχει πολλούς παίκτες με υψηλή ατομική ποιότητα. Τα παιδιά έλαβαν λεπτομερείς αναφορές για τον καθένα από αυτούς. Ενδιαφέρομαι για τα συστήματα.

Πώς συμπεριφέρονται ως ομάδα σε διαφορετικές καταστάσεις. Το διαβάζουμε αυτό. Τώρα εξαρτάται από εμάς πώς μπορούμε να αντιδράσουμε σε αυτό. Θέλουμε να έχουμε επιτυχία με το παιχνίδι μας, να είμαστε λίγο καλύτεροι. Θέλουμε να επικεντρωθούμε στις ικανότητές μας. Τολμώ να πω ότι η απόδοσή μας θα κρίνει».

Ο ιδιοκτήτης του συλλόγου, Όντρεϊ Τόμεκ, ο δήμαρχος της πόλης, και ο Φίλιπ Χρόνεκ, αστέρας του χόκεϊ του Βανκούβερ, πέταξαν στην Αθήνα. Σας δημιουργεί έξτρα βάρος αυτό; «Δείχνει πόσο σημαντικούς αγώνες παίζει η Χράντετς και ότι υπάρχει ενδιαφέρον για εμάς. Χαιρόμαστε που ο ιδιοκτήτης είναι με την ομάδα.

Ήταν μαζί μας και στην Κωνσταντινούπολη. Ο δήμαρχος δεν ήθελε να χάσει ούτε τους αγώνες με τον Παναθηναϊκό, επειδή είναι σημαντικό επίτευγμα για την πόλη το γεγονός ότι η ποδοσφαιρική ομάδα της Χράντετς αγωνίζεται στα playoffs του Conference League. Όσο για τον Χρόνας: ίσως μας έφερε τύχη, όπως και στον εντός έδρας επαναληπτικό αγώνα με την Τρόμσο».

Αποκλείσατε την Τρόμσο, παίξατε εξαιρετικά παιχνίδια με την Μπεσίκτας. Πιστεύετε ότι η ομάδα πιστεύει επίσης ότι μπορεί να προκριθεί κόντρα στον Παναθηναϊκό; «Σίγουρα. Πρέπει να πιστέψουμε στους εαυτούς μας, αλλιώς δεν θα ήμασταν εδώ. Ξέρουμε ότι οι ευρωπαϊκοί αγώνες μας έχουν πάει μπροστά. Θέλουμε να φέρουμε τα καλά πράγματα σε αυτό το διπλό παιχνίδι. Φυσικά, θέλουμε να βελτιώσουμε κάποια.

Δεν θα ήταν δυνατό διαφορετικά. Αν το κάνουμε αυτό, μπορούμε να πετύχουμε. Ήρθαμε εδώ για ένα αποτέλεσμα που θα μας δώσει την ευκαιρία να παίξουμε για την πρόκριση στην έδρα μας. Ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος: θέλουμε να πάμε στη League Phase του Conference League».

Πώς συγκρίνεται ο Παναθηναϊκός με την Μπεσίκτας; Είναι Ακόμα πιο δυνατός; «Είναι δύσκολο να συγκρίνουμε τις δύο ομάδες, αλλά έχουν ένα κοινό: ποδοσφαιριστές με εξαιρετική ποιότητα. Θα αντιμετωπίσουμε παίκτες που έχουν μεγάλη εμπειρία. Στην άμυνα, υπάρχει ένας έμπειρος παίκτης δίπλα στον άλλον.

Ο αντίπαλος έχει έναν νέο προπονητή που ήρθε από την Κοπεγχάγη. Έκανε καλή δουλειά στη Δανία. Αλλά πιστεύουμε στο παιχνίδι μας, στην ομάδα μας. Κάθε αγώνας στην Ευρώπη μας έχει δώσει εμπειρία και πληροφορίες που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε. Πρέπει να είμαστε σίγουροι, θαρραλέοι. Αυτή είναι η βάση των πάντων».

Έχει αλλάξει η κατάσταση όσον αφορά τους τραυματίες παίκτες σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα; «Όλα είναι ίδια. Ευτυχώς, κανείς δεν έμεινε εκτός. Κάναμε τα πάντα για να είμαστε έτοιμοι. Γι’ αυτό αναβάλαμε δύο αγώνες πρωταθλήματος. Ο Φίλιπ Μίελκε έχει ενταχθεί σε εμάς, κάτι που μας χαροποιεί.

Έχουμε πρόβλημα στη θέση των αμυντικών, ο Τόμας Πέτρασεκ δεν είναι ακόμα 100%. Με την ίδια σύνθεση, τα πήγαμε πολύ καλά στην Μπεσίκτας και πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε έτσι και στην Αθήνα. Ελπίζω με καλύτερο αποτέλεσμα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από