Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού για το ματς με τη Χράντετς Κράλοβε

Δείτε τις επιλογές του Γιάκομπ Νίστρουπ για την πρώτη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Χράντετς Κράλοβε στο πλαίσιο των play offs του Conference League

Ο Παναθηναϊκός δίνει τον πρώτο του ευρωπαϊκό «τελικό» με τη Χράντετς Κράλοβε, καθώς στις 21:30 θα υποδεχθεί την τσέχικη ομάδα στο ΟΑΚΑ για τα play offs του UEFA Conference League.

Πριν λίγο έγινε γνωστή η ενδεκάδα του Γιάκομπ Νίστρουπ. Σε σχηματισμό 4-2-3-1, κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Πένια, με τους Τσάπρα, Ντε Φράι, Φαν Ντρόνγκελεν και Κυριακόπουλο στην τετράδα της άμυνας.

Διαβάστε επίσης: «Δεν προπονήθηκε με τη Σεβίλλη ο Βάργκας»: Ο λόγος που έμεινε εκτός ο εξτρέμ που κοιτάζει ο Ολυμπιακός (vids)

Στη μεσαία γραμμή θα παίξουν ο Καμαρά με τον Τσιριβέγια και στα άκρα της επίθεσης θα αγωνιστούν οι Γκαρσία (δεξιά) και Αντίνο (αριστερά). Πρώτη φορά φέτος βασικός ο Ταμπόρδα και σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, Ανδρέα Τεττέη.

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Πένια, Τσάπρας, Ντε Φράι, Φαν Ντρόνγκελεν, Κυριακόπουλος, Καμαρά, Τσιριβέγια, Ταμπόρδα, Αντίνο, Γκαρσία, Τεττέη.

Η σχετική ανάρτηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

Στον πάγκο του Παναθηναϊκού βρίσκονται οι: Τσάβες, Κότσαρης, Κάτρης, Τουμπά, Πάλμερ-Μπράουν, Γιάγκουσιτς, Τσέριν, Κοντούρης, Πελίστρι, Μπινιάρης, Ντέσερς, Ραστόντερ

Από εκεί και πέρα, την 11άδα της Χράντετς Κράλοβε, η οποία θα αγωνιστεί με σχηματισμό 3-4-2-1, απαρτίζουν οι Ζαντραζίλ, Ουριντσατ, Τσιχάκ, Τσεχ, Λούντσβιτσεκ, Νταρίντα, Ντάντσακ, Χόρακ, Φαν Μπούρεν, Σλόντσικ και Μίχαλικ.

Στον πάγκο για τη Χράντετς θα είναι οι: Βίζεκ, Βάγκνερ, Μίλκε, Νέτο, Βαλέντα, Χόντεκ, Ούμαρ, Τρούμπατς και Βλκάνοβα.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από