Επιστροφή στις νίκες για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 3-0 σετ του Μίλωνα και ξέσπασε μετά την ήττα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και τώρα στρέφει την προσοχή στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Παναθηναϊκός έκανε αυτό που έπρεπε κόντρα στον Μίλωνα (3-0) και πλέον στρέφει την προσοχή του στον επαναληπτικό με τη Μακάμπι αλλά και το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Με τη νίκη αυτή ο Παναθηναϊκός έφτασε τους 15 βαθμούς. Ο Μίλωνας από την άλλη έμεινε στους 4 βαθμούς.

Οι «πράσινοι» δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Μίλωνα και ήταν μπροστά στο σκορ σε όλη τη διάρκεια του πρώτου σετ , το οποίο κατέκτησαν εύκολα με σκορ 25-17. Στο δεύτερο σετ ο Μίλωνας μπήκε πιο δυνατά και δυσκόλεψε τον Παναθηναϊκό αρχικά αλλά το τριφύλλι ανέκτησε και πάλι τον έλεγχο του σετ και επιβλήθηκε άνετα με 25-18 παίρνοντας το σετ και έκανε το 2-0.

Με δύο σερί μπλοκ του Μούχλια ο Μίλωνας προηγήθηκε με 2-5 στο τρίτο σετ. Ο Παναθηναϊκός μείωσε στον πόντο με μπλοκ του Στάλεκαρ με τον Μίλωνα να προσπερνά και πάλι με τρεις. Ο Παναθηναϊκός έφτασε στο 18-17 με μπλοκ του Ρανγκέλ με της ομάδα της Νέας Σμύρνης να κάνει την ανατροπή για το 20-22 με μπλοκ του Λάππα και άουτ επίθεση του Χαράλαμπου Ανδρεόπουλου. Ο Παναθηναϊκός στο τέλος είχε πιο καθαρό μυαλό και έκανε δικό του και το τρίτο σετ με 25-23 και πήρε μια καθαρή νίκη με 3-0 σετ.

Τα σετ 3-0 (25-17, 25-18, 25-23)

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από