Νέα καταγγελία σε βάρος του Τάισον για βιασμό

Μια γυναίκα από τη Νέα Υόρκη, κατέθεσε μήνυση και κατηγορεί τον Μάικ Τάισον πως την βίασε στις αρχές της δεκαετίας του 1990 και ζητάει 5 εκατ. δολάρια ως αποζημίωση.

Αντιμέτωπος για ακόμα μία φορά με την κατηγορία του βιασμού, βρίσκεται ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής πυγμαχίας βαρέων βαρών, Μάικ Τάισον, καθώς μια γυναίκα από τη Νέα Υόρκη, κατέθεσε μήνυση εναντίον του και ζητάει 5 εκατομμύρια δολάρια, καταγγέλλοντας πως βιάστηκε από εκείνον στις αρχές της δεκαετίας του 1990.

Όπως αναφέρει η ίδια, ο βιασμός έγινε σε μία λιμουζίνα, όπου βρισκόταν με τον Τάισον, αφού προηγουμένως τον είχε συναντήσει σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στο Όλμπανι και ότι υπέφερε από «σωματικό, ψυχολογικό και συναισθηματικό τραύμα» τα τελευταία χρόνια.

Διαβάστε επίσης: Επιστολή Ολυμπιακού στην ΕΠΟ – Τι αναφέρουν οι Ερυθρόλευκοι

Η γυναίκα δεν παρέχει ακριβής ημερομηνία στην κατάθεσή της, παρά μόνο ότι συνέβη στις αρχές της δεκαετίας του 1990, την ίδια εποχή όπου ο Τάισον είχε κατηγορηθεί για τον βιασμό διαγωνιζόμενης στα καλλιστεία Desiree Washington στην Ινδιανάπολη, για τον οποίο και καταδικάστηκε το 1992 και εξέτισε 3 χρόνια φυλάκιση.

«Του είπα όχι πολλές φορές και του ζήτησα να σταματήσει, αλλά συνέχισε να μου επιτίθεται. Στη συνέχεια μου έβγαλε το παντελόνι και με βίασε βίαια», αναφέρει η γυναίκα στη ένορκη κατάθεσή της.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από