Τέταρτος φετινός ευρωπαϊκός τελικός για τον Ολυμπιακό (vids)

Μετά τη γυναικεία ομάδα πόλο και τα δύο τμήματα βόλεϊ και η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού προκρίθηκε σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης!

Η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού προκρίθηκε στον τελικό του Len Champions League και το βράδυ του Σαββάτου θα τα δώσει όλα για να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο.

Αυτός θα είναι ο τέταρτος φετινός ευρωπαϊκός τελικός για τον Ολυμπιακό, καθώς εκτός από την ομάδα του Θοδωρή Βλάχου, σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης συμμετείχε τόσο η γυναικεία ομάδα πόλο του συλλόγου, όσο και τα δύο τμήματα του βόλεϊ!

Συγκεκριμένα, οι πολίστριες του Ολυμπιακού συμμετείχαν στο Final 4 του Len Trophy, όπου στον ημιτελικό κέρδισαν την Πάντοβα με 10-4 και στον τελικό ηττήθηκαν με 13-11 από την Ουγγρική Ντουναϊσβάρος.

https://www.youtube.com/watch?v=fqTav8P8GJA

Στο βόλεϊ η γυναικεία ομάδα των Πειραιωτών στον τελικό του Challenge Cup αντιμετώπισε την Μπούρσα, με την τούρκικη ομάδα να κερδίζει στο Ρέντη με 3-2 και τις Ερυθρόλευκες να κερδίζουν στην Τουρκία με 3-1. Η ομάδα του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς πήρε μια καθαρή νίκη στην Προύσα και ανέβηκε στην κορυφή της Ευρώπης!

Πολύ κοντά στο ευρωπαϊκό τρόπαιο έφτασε και η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες στον τελικό του Challenge Cup αντιμετώπισαν την Ραβένα. Η ομάδα του Φερνάντο Μουνιόθ στο πρώτο παιχνίδι που έγινε στην Ιταλία ηττήθηκε με 3-1. Στο δεύτερο που πραγματοποιήθηκε στο ΣΕΦ πάλεψε με όλες τις δυνάμεις της, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει τη μεγάλη ανατροπή (ήττα 1-3).

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από