Futsal: Πήρε το ντέρμπι ο Παναθηναϊκός κόντρα στην ΑΕΚ

Ο Παναθηναϊκός ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της Futsal Super League κόντρα στην ΑΕΚ, επικρατώντας με 2-1 και είναι πλέον μόνος πρώτος και αήττητος.

Ο Παναθηναϊκός πήρε μεγάλη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ για την 8η αγωνιστική της Futsal Super League αφού επικράτησε με 2-1 των «κιτρινόμαυρων» στο κλειστό του Πανελληνίου στην Κυψέλη και είναι πλέον μόνος πρώτος και αήττητος στον βαθμολογικό πίνακα. Πλέον οι «πράσινοι» είναι στην κορυφή της βαθμολογίας με 22 βαθμούς ενώ η ΑΕΚ που ηττήθηκε για πρώτη φορά φέτος έμεινε στους 19.

Η ΑΕΚ μπήκε πιο δυνατά στο ματς και απείλησε πρώτη ωστόσο ο Παναθηναϊκός ήταν αυτός που προηγήθηκε με γκολ του Παπαευστρατίου λίγα λεπτά πριν το φινάλε του πρώτου μέρους με δεξί διαγώνιο σουτ. Το 1-0 ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου, αφήνοντας τα πάντα ανοιχτά για το δεύτερο 20λεπτο. Ο Παναθηναϊκός μάλιστα είχε χάσει και εξάμετρο πέναλτι στο 0-0.

Στο δεύτερο μέρος, η ΑΕΚ κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση με τον Σκουτέλη και η ισοπαλία φαινόταν ως το πιθανότερο αποτέλεσμα, ενώ είχε και δοκάρι για το 1-2 λίγο αργότερο. Και ενώ όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα ολοκληρωνόταν ισόπαλο, σε μία επίθεση του Ντάρλα η μπάλα βρήκε σε χέρι στην περιοχή, με τους διαιτητές να σφυρίζουν την εσχάτη των ποινών. Ο Παούρης ανέλαβε την εκτέλεση, έγραψε το 2-1, το οποίο και έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Παναθηναϊκός ΑΟ – ΑΕΚ 2-1
Σκόρερς
: Παπαευστρατίου, Παούρης – Σκουτέλης.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από