Η Ε.Γ.Ο. υλοποιεί την πρωτοποριακή δράση «Μένουμε Σπίτι… Η Γυμναστική συνεχίζει δυνατή»

Με σημαντική επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή του κόσμου της Γυμναστικής ξεκίνησε η πρωτοποριακή δράση «Μένουμε Σπίτι… Η Γυμναστική συνεχίζει δυνατή», την οποία υλοποιεί διαδικτυακά η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία.

Πρόκειται για έναν νέο δίαυλο επικοινωνίας με τους αθλητές-αθλήτριες, τους γονείς και τους προπονητές τους, με στόχο την ενεργοποίηση του κόσμου της Γυμναστικής κατά τη διάρκεια της ισχύος των περιοριστικών μέτρων λόγω της νόσου Covid-19.

Στον ειδικό διαδικτυακό σύνδεσμο https://bit.ly/EGO-Menoume-Spiti, που επίσης είναι προσβάσιμος μέσα από τον επίσημο δικτυακό τόπο της Ε.Γ.Ο., http://www.ego-gymnastics.gr, θα αναρτάται συστηματικά πλούσιο υλικό για κάθε άθλημα της Γυμναστικής, υπό την επίβλεψη της Ομάδας Εργασίας που συστήθηκε από την Ε.Γ.Ο. ειδικά για τον συγκεκριμένο σκοπό.

Ο Ολυμπιονίκης της ενόργανης γυμναστικής Λευτέρης Πετρούνιας απεύθυνε το δικό του κάλεσμα προς όλους, ώστε να συμμετάσχουν στη δράση «Μένουμε Σπίτι… Η Γυμναστική συνεχίζει δυνατή» και να συνεχίσουν να εξασκούν το σώμα και το πνεύμα τους, υπό την καθοδήγηση του προπονητικού και επιστημονικού επιτελείου της Ομάδας Εργασίας της Ε.Γ.Ο..

Δείτε το βίντεο – μήνυμα του Λευτέρη Πετρούνια στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://www.facebook.com/HellenicGymnasticsFederation/videos/679632199519000/

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από