Επίσκεψη Γ. Μαυρωτά στο ΕΑΚ Αγίου Κοσμά

Ο γ.γ.Α. επιθεώρησε τις εγκαταστάσεις και τους συνεχάρη τους αθλητές για την πολύ καλή προετοιμασία και την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων που έχει εκπονήσει η αρμόδια επιτροπή της ΓΓΑ.

Στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Αγίου Κοσμά βρέθηκε ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς, με την ευκαιρία της επαναλειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων της χώρας.

Ο γ.γ.Α., συνοδευόμενος από την πρόεδρο του ΕΑΚ Αγίου Κοσμά, Μερόπη Μοσχογιάννη, και τους Ολυμπιονίκες και μέλη της διοίκησης, Σπύρο Γιαννιώτη και Χρύσα Μπισκιτζή, επιθεώρησε τις εγκαταστάσεις και τους συνεχάρη για την πολύ καλή προετοιμασία και την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων που έχει εκπονήσει η αρμόδια επιτροπή της ΓΓΑ.

Αξίζει να σημειώσουμε επίσης ότι σήμερα επιθέωρηση αθλητικών εγκαταστάσεων έκανε και ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος το πρωί βρέθηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο. Μαζί του ήταν το μέλος της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της ΓΓΑ και πρόεδρο του ΕΣΚΑΝ, Παναγιώτης Σκανδαλάκης.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από