Με 11 συναρπαστικές ιστιοδρομίες ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Techno

Μεγάλη αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία σημείωσε το πανελλήνιο πρωτάθλημα Ιστιοσανίδας Techno που φιλοξένησε ο Αθηναϊκός Ομιλος Θαλασσίων Αθλημάτων υπό την αιγίδα της Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.

Μεγάλη αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία σημείωσε το πανελλήνιο πρωτάθλημα Ιστιοσανίδας Techno που φιλοξένησε ο Αθηναϊκός Ομιλος Θαλασσίων Αθλημάτων υπό την αιγίδα της Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.

Ο σπουδαίος αυτός αγώνας έγινε στον θαλάσσιο κόλπο της Λούτσας από 1 έως 4 Ιουλίου και έλαβαν μέρος 83 ιστιοπλόοι από οκτώ ομίλους, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ για τα δεδομένα της κατηγορίας.

Στα Τ 293 Plus έτρεξαν 21 σκάφη και έγιναν 11 συναρπαστικές ιστιοδρομίες. Στα αγόρια κέρδισε ο Μ. Καλπογιαννάκης του Α.Ο.Θ.Α. με 11β. και ακολούθησαν ο Φ. Ζαννάρας του Ν.Ο.Β με 40β. και ο Ε. Κονταξάκης του Ν.Α.Ο. Κέκρωψ με 41 βαθμούς.

Στα κορίτσια νίκησε η Α. Κωστή του Ν.Α.Ο. Κέκρωψ με 37β., δεύτερη ήταν η Μ. Χερουβείμ του Ν.Α.Ο.Β.Β. με 43β. και τρίτη η Δ. Ποντίφηξ του Ν.Ο.Β. με 51 βαθμούς. Στα Τ 293 της κατηγορίας U17 αγωνίστηκαν 28 σκάφη.

Μετά από 11 κούρσες στα αγόρια κέρδισε ο Π. Κονταρίνης του Α.Ο.Θ.Α. με 10β., δεύτερος ήταν ο Γ. Σταθόπουλος του ίδιου ομίλου με 27β. και τρίτος ο Δ. Αντωνάκας του Ν.Α.Ο.Β.Β. με 33β.

Στα κορίτσια την πρώτη θέση κατέλαβε η Μ. Καρβουνιάρη του Ν.Α.Ο. Κέκρωψ με 68β. και ακολούθησαν η Σ. Αρβανίτη του Ν.Ο.Β. με 90β. και η Ν. Αναγνώστου του Ν.Α.Ο.Β.Β. με 110 βαθμούς. Στην κατηγορία U15 και U13 Τζούνιορ τις 11 ιστιοδρομίες έτρεξαν 34 σκάφη.

Στα αγόρια κέρδισε ο Σ. Καλπογιαννάκης του Α.Ο.Θ.Α. με 13β. και ακολούθησαν ο Μ. Κουτέλας του Ν.Ο.Β. με 35β. και ο Α. Βασμανώλης του Α.Ο.Θ.Α. με 58β. Στα κορίτσια νίκησε η Δ. Αναγνώστου του Ν.Ο.Β. με 56β., δεύτερη ήταν η Α. Ι. Γουίντερς του Ν.Ο.Κ.Β. με 81β. και τρίτη η Γ. Βασιλείου του Α.Ο.Θ.Α. με 114 βαθμούς.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από