Ανακοίνωσε τον τραυματισμό αθλήτριας της με «καυτή» φωτο και προκάλεσε χαμό (pics, vids)!

Η ομάδα της Σπαρτάκ Μόσχας έκανε γνωστό τον τραυματισμό της καλλονής αθλήτριας της Γιούλια Ουσάκοβα με μια άκομψη φωτογραφία με αποτέλεσμα να προκληθεί... χαμός!

Η… έμπνευση της Γυναικείας ομάδας χόκεϊ της Σπαρτάκ Μόσχας να γνωστοποιήσει τον τραυματισμό αθλήτριάς της με αυτόν τον τρόπο, έχει προκαλέσει σάλο! Πρόκειται για την εντυπωσιακής ομορφιάς Γιούλια Ουσάκοβα η όπως φαίνεται αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα στο πόδι.

Ωστόσο όπως βλέπετε κι εσείς, οι άνθρωποι της Ρωσικής ομάδας επέλεξαν να αναρτήσουν μια φωτογραφία της κοπέλας η οποία τη συγκεκριμένη στιγμή φορούσε μόνο το εσώρουχό της! Σίγουρα μια κίνηση άκομψη η οποία δικαιολογημένα θεωρήθηκε από αρκετό κόσμο άστοχη.

Φυσικά τα σχόλια στο διαδίκτυο ήταν πολλά, με αρκετούς να επιτίθενται στους υπευθύνους αυτής της ανάρτησης και να τους κατηγορούν για σεξισμό. Παρά τον χαμό που προκλήθηκε ωστόσο, η σελίδα της Σπαρτάκ στο Twitter παραμένει… απτόητη καθώς δεν έχει αποσύρει την εν λόγω φωτογραφία.

Προφανώς δεν ενοχλεί ούτε την ίδια την αθλήτρια η οποία και μέσω του προσωπικού της λογαριασμού «φιλοξενεί» την επίμαχη φωτο. Γενικότερα ανεβάζει συχνά πυκνά «καυτές» φωτογραφίες είτε από την προσωπική της ζωή, είτε από την επαγγελματική, με στόχο να… σκανδαλίσει!

Εξάλλου η Γιούλια διαθέτει ένα εκπληκτικό κορμί, καθώς γυμνάζεται ατελείωτες ώρες στο γυμναστήριο, κάτι που μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από