Κανονικά στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ντόχας ο Πετρούνιας παρά τους πόνους

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ντόχας θα πάρει μέρος ο Λευτέρης Πετρούνιας παρόλο αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, όπως τόνισε ο ίδιος στα social media του.

Κανονικά θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχας ο Λευτέρης Πετρούνιας, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος στα social media του. Ο Ολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής των κρίκων είχε κάνει γνωστό πως θα χάσει την επικείμενη διοργάνωση καθώς αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στο ώμο και θα χρειαζόταν να κάνει χειρουργική επέμβαση για να ξεπεράσει τελείως το εν λόγω πρόβλημα για να είναι έτοιμος ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

Ωστόσο, «άρχοντας των κρίκων» ταξίδεψε με την υπόλοιπη αποστολή στην Ντόχα και θα δώσει κανονικά το «παρών» στην διοργάνωση παρότι τον ταλαιπωρούν ακόμα οι πόνοι, τονίζοντας ότι αυτή η απόφαση είναι κοινή του ίδιου και του προπονητή του.

Δείτε αναλυτικά την ανάρτηση του Έλληνα πρωταθλητή :

«Στις 5 Νοεμβρίου είναι προγραμματισμένο το χειρουργείο μου… Εδώ όμως στο Παγκόσμιο αυτές τις ημέρες δοκίμασα τα όρια μου… Το συζήτησα με τον προπονητή μου και το ιατρικό team και αποφάσισα να σφίξω τα δόντια και να αγωνιστώ !! Ελπίζω να σας κάνω πάλι υπερήφανους. Πάμε δυνατά για την Ελλάδα»

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από