Συγκλονιστικός Πετρούνιας: «Ψάχναμε με τη Βασούλα το σπίτι μήπως βρούμε λίγα ευρώ»

Στις μεγάλες οικονομικές δυσκολίες που βίωσε κατά το παρελθόν αναφέρθηκε σε συνέντευξή του ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Αποκαλυπτικός όσον αφορά τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στο -όχι και τόσο μακρινό παρελθόν- παρουσιάστηκε ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Ο «άρχοντας» των κρίκων μίλησε στο περιοδικό «Κ» για σύντροφό του Βασιλική Μιλλούση ενώ αναφέρθηκε και σε άγνωστα περιστατικά. από την παιδική του ηλικία.

«Eχω την τύχη να βρίσκεται στο πλευρό μου η Βασιλική Μιλλούση. Από το 2014 είναι βράχος δίπλα μου. Θυμάμαι να ψάχνουμε, η Βασούλα κι εγώ, όλο το σπίτι, μήπως βρούμε λίγα ευρώ για να παραγγείλουμε σουβλάκια», θυμάται χαρακτηριστικά o Λευτέρης Πετρούνιας.

«Πριν μάθω να διαβάζω, βλέπαμε με τον αδερφό μου ξένες ταινίες, κοινωνικές, ακόμα και πολιτικές. Η μαμά μας διάβαζε τους υπότιτλους. Κι όταν η ταινία τελείωνε, μας ρωτούσε: «Τι καταλάβατε από όσα είδατε;». Ο πατέρας μου ήταν πρόεδρος στο συνδικαλιστικό όργανο των εκτελωνιστών και κάναμε άπειρες πολιτικές συζητήσεις. Έτσι μεγάλωσα. Περιβάλλομαι από καλούς φίλους: είμαστε από πέντε ετών μαζί, κοντεύουμε τα τριάντα και η σχέση μας παραμένει δυνατή» σημείωσε ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής για τον τρόπο που τον μεγάλωσαν οι γονείς του.

Όσο για να το αν έχει καβαλήσει το καλάμι όλα αυτά τα χρόνια, η απάντησή του ήταν αφοπλιστική: «Με τέτοια οικογένεια, με τέτοια σύντροφο, με τέτοιους φίλους και με τους πολύτιμους συνεργάτες μου (…) πόσο πιο ασφαλές έδαφος θα μπορούσα να βρω; Ολοι μου δίνουν δύναμη, αλλά ταυτόχρονα με προσγειώνουν. Δεν προλαβαίνω καν να σκεφτώ να καβαλήσω το καλάμι. Θα μου έρθει αμέσως η σφαλιάρα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από