Αθώος ο Λιάπης, παίζει στον «τελικό» με Μαυροβούνιο

Η αρμόδια επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Χάντμπολ αθώωσε τον διεθνή πίβοτ, Νίκο Λιάπη.

Ο Νίκος Λιάπης θα ενισχύσει την εθνική ομάδα χάντμπολ των ανδρών στον αυριανό (17/4, 19:00) αγώνα ρεβάνς με το Μαυροβούνιο στην Ποντγκόριτσα για τον β΄ γύρο των πλέι οφ του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2023, από τον οποίο θα κριθεί η πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Και αυτό γιατί η αρμόδια επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Χάντμπολ (EHF) αθώωσε τον διεθνή πίβοτ, ο οποίος είχε κληθεί σε απολογία για την απευθείας κόκκινη κάρτα που δέχθηκε στην αναμέτρηση της περασμένης Τετάρτης με τους Βαλκάνιους στη Χαλκίδα.

Η σχετική απόφαση της EHF κοινοποιήθηκε σήμερα το πρωί στην Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος και ο παίκτης τίθεται κανονικά στη διάθεση του Γιώργου Ζαραβίνα για τον αυριανό «τελικό».

Υπενθυμίζεται ότι ο 22χρονος άσος έχει ακολουθήσει κανονικά την αποστολή στην Ποντγκόριτσα, ωστόσο ο ομοσπονδιακός τεχνικός είχε συμπεριλάβει σε αυτή, σε σχέση με τον πρώτο αγώνα, και τον Νίκο Τζωρτζίνη, προκειμένου ο τελευταίος να έπαιρνε τη θέση του Λιάπη στην 16άδα, εάν η EHF τον τιμωρούσε με αποκλεισμό.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από