ΑΕΚ: Ρήξη χιαστών ο Νικολαΐδης

Ασχημα τα μαντάτα για τον 28χρονο διεθνή άσο της Ενωσης, ο οποίος τραυματίστηκε στον πρώτο τελικό με τον Ολυμπιακό – Θα μείνει εκτός δράσης τουλάχιστον για 6 μήνες.

«Πύρρειος» αποδείχθηκε η νίκη της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού στο Ρέντη για τον πρώτο τελικό της Handball Premier, καθώς η Ενωση μπορεί να έκανε το 1-0 στη σειρά με τους Πειραιώτες, αλλά έχασε με τραυματισμό τον Παναγιώτη Νικολαΐδη.

Ο διεθνής περιφερειακός της ΑΕΚ τραυματίστηκε στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού με την ομάδα του Γιώργου Ζαραβίνα και βγήκε υποβασταζόμενος από τον αγωνιστικό χώρο. Ο 28χρονος αριστερός ίντερ υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, τα αποτελέσματα της οποίας έδειξαν ότι έχει υποστεί ρήξη χιαστών.

Ο Νικολαΐδης θα χάσει φυσικά τα υπόλοιπα παιχνίδια των τελικών της Α1, όπως επίσης τους Μεσογειακούς Αγώνες στους οποίους θα λάβει μέρος η Εθνική Ανδρών, ενώ πολύ δύσκολα θα προλάβει και την έναρξη των προκριματικών για το EURO 2020.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των γιατρών, ο άσος της Ενωσης θα χρειαστεί να παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου 6 μήνες. Αυτός είναι ο δεύτερος σοβαρός τραυματισμός που υπέστη ο 28χρονος τη φετινή σεζόν, καθώς στα μέσα της χρονιάς είχε σπάσει το χέρι του και είχε μείνει στα «πιτς» για 2 μήνες.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από