ΑΕΚ – Ολυμπιακός 21-22

Ο Ολυμπιακός έκανε το break (21-22), έφερε τη σειρά των τελικών στο 2-2 και πλέον υποδέχεται την ΑΕΚ στο Ρέντη εκεί που ο νικητής θα στεφθεί πρωταθλητής!

Ο στόχος του Ολυμπιακού επετεύχθη! Οι Ερυθρόλευκοι «άλωσαν» την έδρα της ΑΕΚ (21-22), έφεραν την σειρά των πλέι-οφ στο 2-2 και θα διεκδικήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή στον πέμπτο τελικό στο Ρέντη! Η ΑΕΚ (που είχε κάνει το 2-0 στη σειρά) έχασε σήμερα πολύ μεγάλη ευκαιρία να πανηγυρίσει το τρίτο πρωτάθλημα χάντμπολ στην ιστορία της μέσα στο «σπίτι» της. Πλέον η ψυχολογία είναι… ερυθρόλευκη.

Μετά το κιτρινόμαυρο break και το 2-0 στις νίκες, όλοι έχρισαν φαβορί την ΑΕΚ. Όμως η ομάδα του Γιώργου Ζαραβίνα έφερε τα πάνω -κάτω. Έκανε το 2-1 με επιβλητική εμφάνιση στον τρίτο τελικό και σήμερα ισοφάρισε τη σειρά (2-2) με… πρωτομάστορα τον Κώστα Τσιλιμπάρη που στα κρίσιμα τελευταία λεπτά δήλωσε παρών με καίριες επεμβάσεις.

Οι Ερυθρόλευκοι ήταν μπροστά στο σκορ καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Η Ένωση έκανε καλύτερο δεύτερο ημίχρονο αλλά δεν κατάφερε ποτέ να πάρει κεφάλι στο σκορ. Στο ημίχρονο το σκορ ήταν 8-11 υπέρ των Πειραιωτών. Στο δεύτερο τριαντάλεπτο, οι Κιτρινόμαυροι αντέδρασαν, μείωσαν πολλές φορές μέχρι και στο ένα τέρμα (11-10), ισοφάρισαν σε 14-14 με τον Ζαμπούνη, αλλά εν τέλει υπέκυψαν στον πολύ σκληρό για να πεθάνει Ολυμπιακό (22-21).

ΑΕΚ (Νίκος Γραμματικός): Νικολαϊδης Χ., Τσικογιαννόπουλος, Πέρρος, Γεωργιάδης, Χόγκας, Ζαμπούνης 3, Ραντούλοβιτς, Συγγάρης, Χατσίκας, Λόκεν 3, Δομπρής 4, Βαμβακάς, Αργυρού 9, Μαντζόπουλος, Βραζάλιτσα 1, Μυλωνάς 1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γιώργος Ζαραβίνας): Κωστακίδης, Κρητικός, Πετρίσεβιτς, Τζηράς 6, Καραμπουρνιώτης 1, Μισαηλίδης, Σκρόμπιτς, Στούμπης 2, Παπαδόπουλος, Κανδύλας 5, Σανίκης 2, Αλβανός 2, Παπαδιονυσίου, Λιάπης 1, Τσιλιμπάρης, Χάλαρης

Πλέον ο τίτλος του πρωταθλητή θα κριθεί στον πέμπτο τελικό, στο Ρέντη (την Τετάρτη 06/05, 17:30)!

Θυμηθείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από