Handball Premier : Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή – Δράμα 34-18

Ο Ολυμπιακός πέτυχε την 6η νίκη του σε 7 αγώνες στη Handball Premier αφού επικράτησε της Δράμας με 34-18.

Ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε την ομάδα της Δράμας για την 7η αγωνιστική της Handball Premier και χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερη αντίσταση, επικράτησε με 34-18.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ χάρη στον Τσιτσίνγκο αλλά οι γηπεδούχοι αντέδρασαν γρήγορα με τον Κρητικό και, μάλιστα, πήραν προβάδισμα τριών τερμάτων (7-4, 9′). Μέσα σε έξι λεπτά, η διαφορά εκτοξεύθηκε στο +8 για τον Ολυμπιακό (12-4, 15′). Τα γκολ των Τουνγκελίδη και Σκρόμπιτς κρατούσαν τους Δραμινούς -όσο γινόταν- μες στο παιχνίδι, οι οποίοι παρ’ όλα αυτά ήταν στο -10 με την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου (18-8).

Οι Δραμινοί μπήκαν δυνατά στο δεύτερο μέρος και μείωσαν στα 7 γκολ τη διαφορά (19-12, 35′). Οι ερυθρόλευκοι, εντούτοις, χρειάστηκαν μόλις τέσσερα λεπτά για να επανακτήσουν το προβάδισμα των 10 τερμάτων χάρη στους Κωστακίδη, Χάλαρη και Τζηρά (22-12, 39′). Ο Ολυμπιακός το μόνο που είχε να κάνει ήταν να διαχειριστεί τον εναπομείναντα χρόνο. Η διαφορά δυναμικότητας, μάλιστα, ήταν τέτοια με τους γηπεδούχους να προηγούνται με 27-15 (50′). Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 34-18.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από