«Και στην OPAP Arena…» – Χαμός στις κερκίδες από τους οπαδούς του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ

«Καυτή» ατμόσφαιρα από τους οπαδούς του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ στο Super Cup του χάντμπολ ανδρών

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο τελικός του Super Cup του χάντμπολ ανδρών μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, ο οποίος διεξάγεται στο κλειστό γυμναστήριο του Καματερού.

Στο γήπεδο βρίσκονται οπαδοί και των δύο ομάδων, με την ατμόσφαιρα να είναι «καυτή» και τους υποστηρικτές των Πειραιωτών και της «Ένωσης» να δίνουν τον παλμό από την κερκίδα.

Διαβάστε επίσης: Οι φοβερές ατάκες Καραπαπά για το συμβόλαιο του Ποντένσε και τον «Πνευμονίδη της Αργεντινής» (vids)

Τα συνθήματα δίνουν και παίρνουν και μάλιστα ένα απ’ αυτά που ξεχώρισαν προήλθε από τους οπαδούς του Ολυμπιακού, οι οποίοι κατά τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου τραγούδησαν ρυθμικά το σύνθημα της κατάκτησης του Conference League στο ποδόσφαιρο: «Και στην OPAP Arena… τη Φιορεντίνα, σηκώσαμε το ευρωπαϊκό».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από