ΠΑΟΚ – Διομήδης 28-21

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με νίκη τη νέα σεζόν, επικρατώντας του Διομήδη με 28-21

Ο ΠΑΟΚ δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερη δυσκολία και ξεπέρασε το εμπόδιο του Διομήδη Άργους με 28-21, μπαίνοντας με το δεξί στη νέα Handball Premier.

Στο πρώτο ημίχρονο ο «Δικέφαλος» μπήκε δυνατά και με την ώθηση του κόσμου του πήρε ένα γρήγορο προβάδισμα με 6-1. Στη συνέχεια ο Διομήδης ισορρόπησε το ματς μειώνοντας τη διαφορά στα 3 γκολ, με το σκορ στο 8-5.  Οι γηπεδούχοι σε εκείνο το σημείο πήραν τάιμ άουτ και επέστρεψαν συγκεντρωμένοι κάνοντας ένα σερί 3 αναπάντητων γκολ για το 11-5. Το πρώτο ημίχρονο βρήκε τον ΠΑΟΚ στο +3 με το σκορ 13-10.

Στο δεύτερο μέρος ο Διομήδης κρατήθηκε κοντά στο σκορ στο πρώτο δεκάλεπτο με το σκορ στο 40′ να είναι 17-14. Οι ασπρόμαυροι έκαναν ένα 5-0 που τους έφερε σε διαφορά ασφαλείας 8 γκολ. Οι φιλοξενούμενοι επανήλθαν εκμεταλλευόμενοι τον εφησυχασμό του ΠΑΟΚ και μείωσαν σε 22-18. Ο Δικέφαλος του βορρά ξαναπήρε τον έλεγχο της αναμέτρησης και αφού αρχικά διατήρησε την διαφορά στα 4 γκολ, στο τέλος της αναμέτρησης διεύρυνε το προβάδισμα του μέχρι το τελικό 28-21..

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από