Challenge Cup : ΠΑΟΚ – Γκέζτεπε 29-28

Ο ΠΑΟΚ, έχοντας να αντιμετωπίσει και τον τραυματισμό του Πέγιοβιτς, νίκησε αλλά δεν μπόρεσε να ανατρέψει τη διαφορά κόντρα στην τουρκική Γκέζτεπε κι έτσι αποκλείσθηκε από τη συνέχεια του Challenge Cup.

Ο ΠΑΟΚ νίκησε, σήμερα, την τουρκική Γκέζτεπε με 29-28 στο πλαίσιο του Challenge Cup, για τη φάση των «32», αλλά η διαφορά του πρώτου ματς δεν καλύφθηκε κι έτσι αποκλείσθηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Οι Θεσσαλονικείς προσπάθησαν να ανατρέψουν την εις βάρος τους διαφορά των 9 τερμάτων αλλά ο Πέγιοβιτς τραυματίσθηκε στο γόνατο κατά τον πρώτο αγώνα κι έτσι η αποστολή τους έγινε ακόμα δυσκολότερη.

Οι Τούρκοι που ήταν τυπικά φιλοξενούμενοι μιας και το ματς έγινε στη χώρα τους, προηγήθηκαν με 0-2 αλλά ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κάνει την ανατροπή και έφτασαν στο +3 (10-7). Στο ημίχρονο, οι Θεσσαλονικείς είχαν το προβάδισμα με 15-12.

Η διαφορά έφτασε, στο δεύτερο μέρος, και στα τέσσερα γκολ (20-16) αλλά η Γκέζτεπε πέρασε μπροστά χάρη σ’ ένα σερί 7-0 (20-23). Ο ΠΑΟΚ, όμως, δεν είχε πει ακόμα την τελευταία λέξη του και, στο 56ο λεπτό, το σκορ ήταν ισόπαλο (26-26). Τα δύο γκολ του Κοκώνη κι αυτό του Καλόμοιρου διαμόρφωσαν το τελικό 29-28.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από