Ολυμπιακός: Πάνοπλος στο ντέρμπι με την ΑΕΚ

Οι Ερυθρόλευκοι το απόγευμα της Κυριακής στις 17:00 θα αντιμετωπίσουν την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ στο μεγάλο ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής της Handball Premier.

Πανέτοιμη για το μεγάλο ντέρμπι με την ΑΕΚ είναι η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού.

Οι Ερυθρόλευκοι το απόγευμα της Κυριακής στις 17:00 θα αντιμετωπίσουν την Ενωση στο ΟΑΚΑ, για την 18η αγωνιστική της Handball Premier, με στόχο να συνεχίσουν την αήττητη πορεία τους στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι Πειραιώτες θέλουν να κάνουν ένα ακόμα βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην κανονική διάρκεια και αποδείξουν για μια ακόμα φορά ότι είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού. Γιώργος Ζαραβίνας, μάλιστα, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες, καθώς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών.

Συγκεκριμένα, την αποστολή του Ολυμπιακού, αποτελούν οι: Νίκος Κρητικός, Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης, Δημήτρης Τζηράς, Πάτρικ  Λέμος, Λουίς Φελίπε Ρέινα,Πέτρος  Κανδύλας, ΜάρκοΤερλέσκι, Πέταρ Μπούμπαλο,  Νικόλας Λιάπης, Κώστας Τσιλιμπάρης, Ιγκόρ Άρσιτς, Ανδρέας Αραπακόπουλος, Αντώνης Χάλαρης, Άγγελος Τσίλης, Αντώνης Κόντης, Tζούρο Μούγιτς.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας, πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ, δήλωσε: «Η αναμέτρηση με την ΑΕΚ είναι ένα κλασσικό ντέρμπι. Έχουμε προετοιμαστεί σωστά και θα πρέπει να φανούμε πολύ συγκεντρωμένοι σε μια δυνατή έδρα. Οι ομάδες γνωρίζονται καλά μεταξύ τους και σε αυτά τα παιχνίδια αυτό που μετράει είναι η διάθεση, το θέλω και το πάθος των αθλητών».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από