Αερωπός-Ολυμπιακός 18-28

Ο Ολυμπιακός ήταν καταιγιστικός στο δεύτερο ημίχρονο, επικρατώντας του Αερωπού με 28-18 και έκλεισε θέση στους τελικούς της Handball Premier.

Έτοιμος να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε πέρυσι είναι ο Ολυμπιακός. Οι Ερυθρόλευκοι επικράτησαν και στο δεύτερο παιχνίδι του Αερωπού με 28-18 και έκλεισε «θέση» στους τελικούς της Handball Premier.

O Ολυμπιακός μπήκε πολύ δυναμικά στο παιχνίδι και προηγήθηκε στην αρχή της αναμέτρησης με 5-2. Ωστόσο κάπου εκεί ο Αερωπός ισορρόπησε την κατάσταση, ανέβασε την επίδοση του σε επίθεση και άμυνα και κατάφερε να ισοφαρίσει σε 8-8. Από αυτό το σημείο, οι δυο ομάδες πήγαιναν χέρι-χέρι στο σκορ με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να έχει ισχνό προβάδισμα ενός τέρματος στο ημίχρονο (13-12).

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός μπήκε αποφασισμένος να καθαρίσει όσο πιο γρήγορα γινόταν την υπόθεση νίκη. Οι παίκτες του Γιώργου Ζαραβίνα το έκαναν πράξη. Οι Ερυθρόλευκοι σιγά-σιγά ανέβαζαν σταδιακά την απόδοση τους στις δυο πλευρές παρκέ, ανεβάζοντας την υπέρ τους διαφορά, αρχικά στο +7 (15-22), ενώ η διαφορά λίγο αργότερα εκτοξεύτηκε στο +9 (16-25).

Τελικά, ο Ολυμπιακός επικράτησε με διαφορά 10 τερμάτων, 28-18, παίρνοντας την πρόκριση για τους τελικούς του πρωταθλήματος, με στόχο το δεύτερο συνεχόμενο, εκεί που θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού ΑΕΚ-ΠΑΟΚ.

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από