Χαμός στο ΟΑΚΑ: Αντικείμενα, εισβολή οπαδών και διακοπή στο ΑΕΚ – Ολυμπιακός (vid)

Επτά λεπτά πριν τη λήξη και με το σκορ στο 26-19 υπέρ του Ολυμπιακού, οι οπαδοί της ΑΕΚ άρχισαν να πετάνε αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να διακοπεί προσωρινά και η αποστολή των Πειραιωτών να αποχωρήσει για τα αποδυτήρια.

Μπάχαλο τα έκαναν οι οπαδοί της ΑΕΚ στον τέταρτο τελικό της Handball Premier με τον Ολυμπιακό, με τους κιτρινόμαυρους λίγα λεπτά πριν το τέλος να εκτοξεύουν στον αγωνιστικό χώρο αντικείμενα και να προκαλούν την προσωρινή διακοπή του αγώνα.

Συγκεκριμένα, επτά λεπτά πριν ολοκληρωθεί το παιχνίδι και με το σκορ στο 26-19 υπέρ του Ολυμπιακού, οι οπαδοί της ΑΕΚ άρχισαν να πετάνε στο τάραφλεξ μπουκάλια με νερό, καφέ, αλλά και κάθε λογής αντικείμενα, δημιουργώντας χάος στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης».

Οι παίκτες και ο πάγκος του Ολυμπιακού βλέποντας τα θλιβερά γεγονότα να εκτυλίσσονται μπροστά στα μάτια τους, αποχώρησαν αμέσως από τον αγωνιστικό χώρο με προορισμό τα αποδυτήρια. Για μια ακόμα φορά ένα ακόμα ελληνικό γήπεδο μετετράπη σε ζούγκλα, με τους γνωστούς – αγνώστους να τα κάνουν μπάχαλο.

Η κατάσταση πήγε να ξεφύγει ακόμα περισσότερο, με τους οπαδούς της ΑΕΚ να είναι εξοργισμένοι και να πετούν στον αγωνιστικό χώρο ό,τι έβρισκαν, ωστόσο, η Αστυνομία επενέβη και επέβαλε την τάξη στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Αμέσως μετά την επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων, οι παίκτες και το τεχνικό τιμ της ΑΕΚ πήγαν στην κερκίδα και ζήτησαν από τους οπαδούς να ηρεμήσουν, προκειμένου να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Οι διαιτητές, ωστόσο, ξεκαθάρισαν ότι για να συνεχιστεί ο αγώνας θα πρέπει να εκκενωθεί το γήπεδο και μάλιστα έδωσαν μισή ώρα διορία, προκειμένου να αποχωρήσει και ο τελευταίος οπαδός της ΑΕΚ από το «Γ. Κασιμάτης». Τελικά, μετά από λίγη ώρα το ματς συνεχίστηκε, με τον Ολυμπιακό να παίρνει τη νίκη και να πανηγυρίζει την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από