Πήρε Σέρβο τερματοφύλακα η ΑΕΚ

Η Ενωση απέκτησε τον Μίλαν Κοσάνοβιτς, προκειμένου να καλύψει το κενό που υπάρχει κάτω από τα γκολποστ, μετά τα όσα συνέβησαν με τον Οζμουσούλ.

Στην απόκτηση Σέρβου τερματοφύλακα προχώρησε η ΑΕΚ, μετά την τρίμηνη διακοπή συμβολαίου του Τούρκου Οζμουσούλ, αλλά και τον τραυματισμό του Άρζιτς.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Δευτέρας η Ενωσης ανακοίνωσε την απόκτηση του έμπειρου πορτιέρο, Μίλαν Κοσάνοβιτς, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες και έχει παραστάσεις από EHF Cup, Cup Winners Cup και Challenge Cup.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Milan Kosanovic. Ο 38χρονος (14/08/1981) τερματοφύλακας ύψους 1.90 μ. εντάσσεται στο δυναμικό της ομάδας χάντμπολ.

Ο Milan Kosanovic έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Balingen (Γερμανία), Minden (Γερμανία), Vardara RK (Σκόπια), Moraso (Ισπανία), Red Star (Σερβία), Maccabi Tel Aviv (Iσραήλ) και έχει παραστάσεις από EHF Cup, Cup Winners Cup και Challenge Cup. Παράλληλα, έχει φορέσει τη φανέλα της Εθνικής Σερβίας.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, ο Milan Kosanovic δήλωσε στο handball.aek.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι σε ένα Σύλλογο του επιπέδου της ΑΕΚ. Θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ και εγώ την ομάδα να κατακτήσει τους στόχους της, που είναι τρία τρόπαια. Για αυτό το λόγο ήρθα. Είμαι και εγώ διψασμένος για τρόπαια και ήρθα για να τα κατακτήσουμε όλα».

Milan, καλωσήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από