Pole position ο εκπληκτικός Φέτελ

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ έκανε εκπληκτικό γύρο στην τελευταία του προσπάθεια, διέλυσε το ρεκόρ γύρου στο Χόκενχαϊμ και πήρε την pole position, αφήνοντας δεύτερο τον Μπότας και τρίτο τον Ράικονεν. Εγκατέλειψε νωρίς ο Χάμιλτον.

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ θα εκκινήσει από την πρώτη θέση στο αυριανό Grand Prix της Γερμανίας, που θα διεξαχθεί στην πίστα του Χοκενχάιμ. Ο Γερμανός πιλότος της Ferrari, που προηγείται στη βαθμολογία των οδηγών, πέτυχε τον ταχύτερο χρόνο στα σημερινά επίσημα δοκιμαστικά και θα βρεθεί στην pole position, έχοντας δίπλα του τον Φινλανδό Βάλτερι Μπότας με Mercedes.

Στην τρίτη θέση των δοκιμαστικών βρέθηκε o Κίμι Ραϊκόνεν, ενώ ο παγκόσμιος πρωταθλητής, Λιούις Χάμιλτον, υποχρεώθηκε να σταματήσει μετά το πρώτο σκέλος των επίσημων δοκιμαστικών, εξαιτίας προβλήματος στο μονοθέσιό του (σ.σ. στα υδραυλικά), και θα ξεκινήσει από τις πίσω σειρές του αγώνα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Βρετανός βρίσκεται οκτώ βαθμούς πίσω από τον Φέτελ στη βαθμολογία, αλλά πλέον ο Γερμανός έχει αύριο «χρυσή» ευκαιρία να αυξήσει τη μεταξύ τους διαφορά μέσα στην πατρίδα του.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από