ΑΕΚ – Νηρέας Χαλανδρίου 7-7

Η γυναικεία ομάδα πόλο της ΑΕΚ ήρθε ισόπαλη 7-7 κόντρα στον Νηρέα Χαλανδρίου στο πρώτο παιχνίδι της ιστορίας της στην Α1.

Ιστορική ήταν η σημερινή μέρα για το τμήμα πόλο γυναικών της ΑΕΚ καθώς έδωσε το πρώτο του παιχνίδι σε επίπεδο Α1 κατηγορίας. Η ομάδα της Κικής Λιόση αντιμετώπισε τον Νηρέα Χαλανδρίου στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και ήρθε ισόπαλη με 7-7 αν και είχε το προβάδισμα στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα.

Η ΑΕΚ μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και προηγήθηκε με 2-0 στο πρώτο οκτάλεπτο κρατώντας το προβάδισμα με 3-2 στο τέλος του δεύτερου παρά την αντίδραση του Νηρέα.

Η Ένωση κράτησε το προβάδισμα και στο τρίτο οκτάλεπτο με 7-5 ενώ προηγήθηκε και με τρία γκολ (6-3) αλλά οι φιλοξενούμενοι με όπλο την άμυνά τους έφτασαν στο 7-7 και πήραν την ισοπαλία στο τέλος.

Τα οκτάλεπτα: 2-0, 3-2, 7-5, 7-7.

ΑΕΚ (Λιόση): Τσουρή, Πρωτοπαπά 2, Λούδη Α., Λούδη Ε. 1, Πάτερου A., Μαστρόκαλου, Μπενέκου 2, Στρατιδάκη 2, Ζοφώλη, Μπαλωμενάκη, Παντελίδου, Γροζοπούλου, Lavi, Δανέζη, Πανάρετου.

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Πεσματζόγλου): Λαζαρή, Bogachenko 1, Μαυρωτά 1, Κοτσάφτη, Kovacevic E., Πάτερου Ε. 2, Κανελλοπούλου, Μπόβαλη, Αγγελίδη 1, Hochberg 1, Κάσσαρη, Νιαρχάκου 1, Kovacevic S., Παπατριανταφύλλου, Παναγιώτη.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από