Αυτές είναι οι ομάδες του Final 8 στο Champions League

Το Ανόβερο είναι η τελευταία ομάδα που «έκλεισε» θέση στην οκτάδα του Champions League υδατοσφαίρισης στην οποία βρίσκεται ήδη και ο Ολυμπιακός.

Με την πρόκριση του Ανόβερου «έκλεισε» η οκτάδα που θα μετάσχει στην τελική φάση του Champions League υδατοσφαίρισης, από 3 έως 5 Ιουνίου στο Βελιγράδι.

Η γερμανική ομάδα, η οποία αρχικά είχε αναλάβει τη φιλοξενία του final-8, αλλά δήλωσε αδυναμία να το διοργανώσει λόγω περιοριστικών μέτρων, εξασφάλισε την προνομιούχο τέταρτη θέση του Β΄ ομίλου, νικώντας σήμερα στη Βουδαπέστη 7-6 τη Ντιναμό Τιφλίδας, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής.

Οι Γεωργιανοί «άγγιξαν» την έκπληξη και τη νίκη-πρόκριση, καθώς προηγήθηκαν 6-3 δύο λεπτά πριν το τέλος της τρίτης περιόδου, αλλά με κορυφαίο τον πολύπειρο Κροάτη Πέταρ Μούσλιμ το Ανόβερο ανέτρεψε το σκορ και με σερί 4-0 πήρε το εισιτήριο για την τελική φάση.

Την πρόκριση στο final-8 έχει εξασφαλίσει για πέμπτη συνεχή διοργάνωση ο Ολυμπιακός, ενώ οι υπόλοιπες ομάδες που θα δώσουν το «παρών» στο Βελιγράδι είναι οι Προ Ρέκο, Μπρέσια (Ιταλία), Γιουγκ Ντουμπρόβνικ (Κροατία), Μαρσέιγ (Γαλλία), Μπαρτσελονέτα (Ισπανία), Φερεντσβάρος (Ουγγαρία) και Ανόβερο (Γερμανία). Τα ζευγάρια των προημιτελικών θα προκύψουν από την κατάταξη των ομάδων, μετά την ολοκλήρωση των δύο ομίλων.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από