ΟΦΗ – Ολυμπιακός 4-24

Ο Ολυμπιακός δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα κόντρα στον ΟΦΗ, τον οποίο διέλυσε με 24-4 στο κολυμβητήριο του Ηρακλέιου, στο πλαίσιο του εξ αναβολής αγώνα της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος πόλο Α1 ανδρών.

Ακόμα μια άνετη νίκη πανηγύρισε στη φετινή Α1 πόλο ανδρών ο Ολυμπιακός, ο οποίος επικράτησε εύκολα του ΟΦΗ με 24-4 στο κολυμβητήριο του Ηρακλείου στο πλαίσιο του εξ αναβολής αγώνα της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος πόλο Α1 ανδρών.

Οι Ερυθρόλευκοι ήταν καταιγιστικοί από το ξεκίνημα και το 7-1 του πρώτου οκταλέπτου, όπως και το 14-1 του ημιχρόνου αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.

Ο Θοδωρής Βλάχος επέλεξε να ξεκουράσει τους Πάβιτς, Γενηδουνιάς, Γ. Φουντούλης και Μπούσλιε, οι οποίοι έμειναν για αποθεραπεία στην Αθήνα, με τον Αλέξανδρο Γούνα να αναδεικνύεται σε πρωταγωνιστή του ματς, πετυχαίνοντας 9 γκολ και βελτιώνοντας το ατομικό του ρεκόρ σε έναν αγώνα.

Η νίκη αυτή ήταν η 17η για τον Ολυμπιακό σε ισάριθμους αγώνες στο φετινό πρωτάθλημα, οι οποίοι απολαμβάνουν τη μοναξιά της κορυφής, με 9 βαθμούς διαφορά πλέον από τον 2ο ΝΟ Βουλιαγμένης.

ΟΦΗ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 4-24

Οκτάλεπτα: 1-7, 0-7, 1-4, 2-6.

ΟΦΗ (Μάκης Βολτυράκης): Τσαβολάκης, Παπανικολάου, Κόκκινος, Βάλσαμος, Βασιλάκης, Γεωργόπουλος, Κλάδος 1, Πίσσας, Λεονταράκης, Κλήμος 2, Γιγουρτάκης, Ντάνγκαν 1, Καβουσάνος, Αλάτσης, Σπυριδάκης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Γαλανόπουλος, Μυλωνάκης, Δελακάς, Νικολαΐδης 4, Δερβίσης 3, Μουρίκης 1, Γούνας 9, Αργυρόπουλος – Κανακάκης 3, Ομπράντοβιτς 2, Πρέκας 2.

Διαιτητές: Μπουδραμής, Δασκαλοπούλου

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από