ΑΝΟ Γλυφάδας – Πανιώνιος 14-4

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για τον ΑΝΟ Γλυφάδας, καθώς επικράτησε με 14-4 του Πανιωνίου για τη 18η αγωνιστική της Α1 Ανδρών, στο ματς που έκλεισε την αυλαία της 18ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών. Η ομάδα της Γλυφάδας ανέβηκε στην 7η θέση της βαθμολογίας και μπήκε πάλι για τα καλά στη διεκδίκηση της εισόδου στην εξάδα των […]

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για τον ΑΝΟ Γλυφάδας, καθώς επικράτησε με 14-4 του Πανιωνίου για τη 18η αγωνιστική της Α1 Ανδρών, στο ματς που έκλεισε την αυλαία της 18ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών.

Η ομάδα της Γλυφάδας ανέβηκε στην 7η θέση της βαθμολογίας και μπήκε πάλι για τα καλά στη διεκδίκηση της εισόδου στην εξάδα των πλέι οφ. Αντίθετα ο Πανιώνιος δύσκολα θα αποφύγει τα πλέι άουτ.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 14-4

Οκτάλεπτα: 4-1, 6-1, 1-1, 3-1.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Δημήτρης Μάζης): Γαβαλάς Θ., Τζελάτης, Παπανικολάου, Αλεξίου, Παπασηφάκης, Παπαναστασίου 3, Γιαννόπουλος 3, Ρομπόπουλος 1, Χατζηγούλας 1, Αλβέρτης 2, Φωτόπουλος 1, Σκουμπάκης 1, Σαλτέρης, Λεμπέσης 1, Μάγγος 1.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Πρωτονοτάριος, Θεοδόσης – Παπαλουκάς, Περόπουλος, Κουτσιαλής 1, Μπργκούλιαν, Κουλιεράκης 1, Καλαϊτζής, Φαναριώτογλου, Παπαποστόλου, Σταυρόπουλος, Βέκκος, Ποταμιάνος 1, Μαντής, Δημακόπουλος 1, Παπαδόπουλος Δ.

Διαιτητές: Κουρέτας, Βόσικας

Αλυτάρχης: Πέτρος Χατζηκώστας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από