Ολυμπιακός – Κίνεφ Κίρσι 10-11

Με ένα γκολ της Προκοφίεβα 9’’ πριν το τέλος της αναμέτρησης, ο Ολυμπιακός έχασε από την Κίνεφ Κίρσι (11-10) και έμεινε εκτός του Final 4 της Euroleage του πόλο.

Το εμπόδιο της Κίνεφ Κίρσι τελικά αποδείχθηκε ανυπέρβλητο για τον Ολυμπιακό. Οι Ρωσίδες υπερασπίστηκαν το 10-10 του πρώτου αγώνα στην έδρα τους και με το γκολ της Προκοφίεβα κατάφεραν να προκριθούν στο Final 4 της Euroleague του πόλο, όπου θα βρεθούν για να υπερασπιστούν τον τίτλο που κατέκτησαν πέρσι.

Ο αγώνας ήταν ένα σκληρό ντέρμπι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό με καμία ομάδα να μη μπορεί να πάρει μεγάλη διαφορά στο σκορ. Στην τέταρτη περίοδο, ο Ολυμπιακός κατάφερενα προηγηθεί (9-8) με γκολ της Αβραμίδου, με τις Ρωσίδες να απαντούν θεαματικά και να κάνουν το 10-9 με γκολ των Σιμάνοβιτς και Ριζίκοβα.

Με μόλις 56’’ να απομένουν η Ασημάκη έκανε το 10-10, ισοφαρίζοντας το σκορ του πρώτου αγώνα, όμως λίγο πριν λήξη το ματς και συγκεκριμένα στα 9’’, η Προκοφίεβα γλίτωσε την Κίρσι από την διαδικασία των πέναλτι, έκανε το 11-10 και έδωσε την πρόκριση για το Final 4 στις Ρωσίδες. Πλέον ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει στο φάιναλ φορ του λεν τρόφι.

Οκτάλεπτα: 2-2, 3-3, 2-2, 3-4

Ολυμπιακός (Παυλίδης): Έγκενς 4, Έμολο 2, Τσουκαλά 1, Πλευρίτου 1, Αβραμίδου 1, Ασημάκη 1

Κίνεφ Κιρίσι (Καμπάνοφ): Προκοφίεβα 3, Κρίμερ 1, Σομπόλεβα 2, Ιβάνοβα 1, Ριζάκοβα 2, Σιμάνοβιτς 2

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από