Ουγγαρία – Ελλάδα 9-9

Η Εθνική πόλο ανδρών παρότι είχε μόνιμα το προβάδισμα, τελικά αναδείχθηκε ισόπαλη με την Ουγγαρία (9-9), στο ματς που άνοιξε την αυλαία για το Super Final του Europa Cup.

Πολύ καλό πρόσωπο έδειξε η Εθνική Ελλάδας στο ματς της πρώτης αγωνιστικής του Super Final του Europa Cup και πρέπει να αισθάνεται… απογοητευμένη με την ισοπαλία που παραχώρησα στους Ούγγρους (9-9).

Οι Έλληνες διεθνείς ξεκίνησαν πολύ καλά και έφτασαν να προηγούνται με 6-3 στο ημίχρονο της αναμέτρησης. Οι Μαγυάροι όμως στο τρίτο και τέταρτο οκτάλεπτο ανέβασαν την απόδοσή τους. Παρόλα αυτά οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου έφτασαν να προηγούνται με 9-7 στο τελευταίο οκτάλεπτο και όλα έδειχναν πως εύκολα ή δύσκολα η Εθνική θα έπαιρνε τη νίκη. Τελικά όμως δύο γκολ από τους Μάνχερτζ και Μέτσεϊ, έφεραν το ματς στα ίσα και άφησαν τους Έλληνες πολίστες με μια γλυκόπικρη γεύση.

Η Ελλάδα μετέχει στον 1ο Όμιλο και θα αντιμετωπίσει τις Ισπανία, Ιταλία και Ουγγαρία. Η πρώτη από τον Όμιλο θα αγωνιστεί στον Τελικό του Europa Cup, ενώ η δεύτερη θα αγωνιστεί για την Τρίτη θέση κόντρα στην αντίστοιχη του άλλου Ομίλου, ο οποίος αποτελείται από τις Κροατία, Σερβία, Μαυροβούνιο και Γαλλία.

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 2-5, 3-1, 3-2

Ουγγαρία (Τάμας Μαρτζ): Νάγκι, Τόροκ, Μάνχερτζ 1, Ζαλάνκι 1, Βάμος 1, Μέτσει 1, Γιάνσικ Ντ. 1, Γιάνσικ Ζ. 1, Ανγκιάλ, Μπάτορι 3, Μπεντό, Κόβατς, Βόγκελ

Ελλάδα (Θοδωρής Βλάχος): Φλέγκας, Γενηδουνιάς 1, Σκουμπάκης 1, Δερβίσης 2, Φουντούλης, Καπότσης 2, Ποντικέας, Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Μουρίκης, Κολόμβος, Γούνας 1, Βλαχόπουλος 2, Ζερδεβάς

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από