Ματαρό – Ντουναϊτσβάρος 7-11

Η ουγγρική ομάδα νίκησε στο δεύτερο ημιτελικό του Final 4 του Len Trophy την οικοδέσποινα Ματαρό με 11-7 και προκρίθηκε στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό (14/04, 15:00).

Την αντίπαλό της στον τελικό του Final 4 του Len Trophy, που διεξάγεται στο Ματαρό της Ισπανίας, έμαθε η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκες» το Σάββατο (15:00) θα αντιμετωπίσουν την Ντουναϊτσβάρος, η οποία στο δεύτερο ημιτελικό νίκησε την οικοδέσποινα Ματαρό με 11-7.

Η ομάδα από την Ουγγαρία κυριάρχησε απόλυτα στη πισίνα και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στις παίκτριες της Ματαρό. Η Ντουναϊτσβάρος μπήκε αποφασισμένη να καθαρίσει από νωρίς την υπόθεση πρόκριση και τα κατάφερε περίφημα, καθώς έκλεισε το πρώτο οκτάλεπτο μπροστά στο σκορ με 4-0. Η ίδια εικόνα συνεχίστηκε και στη δεύτερη περίοδο, με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται με το ταμπλό να δείχνει 0-6.

Στην αρχή του δεύτερου μέρους η Μαχιού έκανε το 7-0, με την Ματαρό να μειώνει σε 7-2. Η ουγγρική ομάδα απάντησε με δύο σερί γκολ για το 9-2. Οι Ισπανίδες δύο λεπτά πριν το τέλος σκόραραν με την Γιορέτ και διαμόρφωσαν το τελικό 9-3 της τρίτης περιόδου. Στο πρώτο λεπτό του τέταρτου οκταλέπτου η Χόρβαθ έδωσε προβάδισμα 7 γκολ στην Ντουναϊτσβάρος και ουσιαστικά την έστειλε στον τελικό της διοργάνωσης. Η Ματαρό προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει τη διαφορά, με το τελικό 11-7 να δίνει το εισιτήριο στην ουγγρική ομάδα.

Τα οκτάλεπτα: 0-4, 0-6, 3-9, 7-11

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από