Υδραϊκός – Χίος 4-8

Οι Νησιώτες κατέκτησαν την 3η θέση και πήραν το εισιτήριο για την Α’ Προκριματική Φάση του Champions League της επόμενης περιόδου.

Η Χίος κέρδισε για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες τον Υδραϊκό, έκανε το 2-0 στη σειρά των μικρών τελικών και κατέκτησε την τρίτη θέση του πρωταθλήματος. Οι Νησιώτες το μεσημέρι της Πέμπτης επικράτησαν εκτός έδρας με 8-4 και εξασφάλισαν ένα εισιτήριο για την Α’ Προκριματική Φάση του Champions League της επόμενης περιόδου.

Η ομάδα του Μιχάλη Λαζαρίδη κυριάρχησε απόλυτα στην πισίνα και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στους γηπεδούχους. Η Χίος ξεκίνησε καλύτερα και προηγήθηκε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου με 3-1. Ο Υδραϊκός αντέδρασε, μείωσε στο γκολ (3-4), αλλά οι φιλοξενούμενοι πάτησαν γκάζι και πήραν την πολυπόθητη νίκη (8-4).

Πρώτος σκόρερ για τη Χίο ήταν ο Ρουστάμοφ με 3 γκολ, ενώ από κοντά ακολούθησε ο Καλογεράκος με 2 τέρματα. Από τους ηττημένους, από ένα γκολ σκόραραν οι Χατζηκυριακάκης, Μπλάνης, Βιτέλλας και Αλαμάνος.

Υδραϊκός – ΝΟ Χίου Astra Airlines 4-8 (0-2, 1-1, 2-3, 1-2)

Υδραϊκός (Δημήτρης Κραβαρίτης): Φλέγκας, Αλεβίζος, Μιτελούδης, Στελλάτος, Χατζηκυριακάκης 1, Τοράκης, Μπλάνης 1, Βιτέλλας 1, Αργυρόπουλος, Πάτερος, Χαραλαμπόπουλος, Αλαμάνος 1, Μιγόπουλος, Σολεϊμάνιπακ, Γραμματικός

ΝΟ Χίου Astra Airlines (Μιχάλης Λαζαρίδης): Καραμπέτσος, Μιμίδης 1, Ρουστάμοφ 3, Τεσάνοβιτς, Καλαργυρός, Καρακάσης, Κανδιόγλου, Πανταζόπουλος, Παπούκας, Μόκκας, Καλογεράκος 2, Πέττας 1, Αϊβαλιώτης, Σωτηριάνος, Καζάζης 1

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από