Νίκησαν τα φαβορί κι… ο Απόλλων

Η 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος πόλο ολοκληρώθηκε δίχως εκπλήξεις καθώς επικράτησαν τα φαβορί με την εμφατική επικράτηση του Ολυμπιακού κόντρα στη Γλυφάδα να ξεχωρίζει. Ο Απόλλων Σμύρνης πέτυχε την πρώτη του νίκη στην Α1 απέναντι στο Παλαιό Φάληρο με 9-8 κι έδειξε ότι θέλει να διεκδικήσει κάτι περισσότερο από τον τίτλο της νεοφώτιστης ομάδας. Ο […]

Η 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος πόλο ολοκληρώθηκε δίχως εκπλήξεις καθώς επικράτησαν τα φαβορί με την εμφατική επικράτηση του Ολυμπιακού κόντρα στη Γλυφάδα να ξεχωρίζει. Ο Απόλλων Σμύρνης πέτυχε την πρώτη του νίκη στην Α1 απέναντι στο Παλαιό Φάληρο με 9-8 κι έδειξε ότι θέλει να διεκδικήσει κάτι περισσότερο από τον τίτλο της νεοφώτιστης ομάδας.

Ο Εθνικός δεν συνάντησε ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι στον ΟΦΗ και νίκησε με 10-5 στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά «Π. Καπαγέρωφ». Η Βουλιαγμένη με όπλο της τον Ντούσαν Βάσιτς που πέτυχε 4 γκολ, έκαμψε εύκολα την αντίσταση του Ν.Ο. Χίου με 14-6.

Στο πιο κλειστό και σκληρό παιχνίδι της αγωνιστικής, ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε εντός έδρας του Υδραϊκού με 4-3 και, τέλος, ο Πανιώνιος υποδέχθηκε στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης τον Ν.Ο. Χανίων κι έφτασε να προηγείται με 10-6 αλλά οι Κρητικοί, που επέστρεψαν στην Α1, μείωσαν σε 10-8 με δύο τέρματα στο τελευταίο οκτάλεπτο.

Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής

Παρασκευή 13/10

ΑΝΟ Γλυφάδας – Ολυμπιακός 5-15

Σάββατο 14/10

Ν.Ο. Βουλιαγμένης – Ν.Ο. Χίου 14-6
ΠΑΟΚ – Υδραϊκός 4-3
Πανιώνιος – Ν.Ο. Χανίων 10-8
Εθνικός – ΟΦΗ 10-5
Απόλλων Σμύρνης – Παλαιό Φάληρο 9-8

Η βαθμολογία

1. Ολυμπιακός 3
2. Βουλιαγμένη 3
3. Εθνικός 3
4. Πανιώνιος 3
5. ΠΑΟΚ 3
6. Απόλλων Σμύρνης 3
7. Παλαιό Φάληρο 0
8. Υδραϊκός 0
9. Ν.Ο. Χανίων 0
10. ΟΦΗ 0
11. Ν.Ο. Χίου 0
12. ΑΝΟ Γλυφάδας 0

Η επόμενη αγωνιστική

Παρασκευή 20/10

ΠΑΟΚ – Απόλλων Σμύρνης

Σάββατο 21/10

Υδραϊκός – Ν.Ο. Χίου
Ν.Ο. Χανίων – Ν.Ο. Βουλιαγμένης
ΟΦΗ – Πανιώνιος
Ολυμπιακός – Εθνικός
Παλαιό Φάληρο – ΑΝΟ Γλυφάδας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από