ΠΟΛΟ
Απαρηγόρητοι οι διεθνείς πολίστες μετά τον αποκλεισμό στα πέναλτι από την Ισπανία στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου.
Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου άγγιξε μια απίστευτη ανατροπή, επιστρέφοντας από το εις βάρος της 2-6 και σημειώνοντας πέντε συνεχόμενα γκολ για να προηγηθεί 7-6.
Παρά την τεράστια προσπάθεια, η Ισπανία κατάφερε να ισοφαρίσει μόλις δύο δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη του αγώνα, οδηγώντας την αναμέτρηση στη διαδικασία των πέναλτι. Εκεί, η Ελλάδα έχασε δύο κρίσιμες εκτελέσεις, χάνοντας έτσι την ευκαιρία να προκριθεί στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.
Οι Έλληνες παίκτες, που είχαν δώσει τον καλύτερό τους εαυτό, αμέσως μετά το χαμένο πέναλτι του Κάκαρη, ξέσπασαν σε κλάματα και αποχώρησαν από την πισίνα φανερά απογοητευμένοι.
Ακολουθήστε στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από