ΠΟΛΟ
Ορίστηκε ο τελικός του Super Cup πόλο Γυναικών, με τον Ολυμπιακό και Βουλιαγμένη να διεκδικούν την πρώτη κούπα της σεζόν
Το πρώτο σπριντ για τη νέα χρονιά ορίστηκε με τη διεξαγωγή του τελικού του Super Cup, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Βουλιαγμένη με τις δύο ομάδες να δικεκδικούν την πρώτη κούπα της σεζόν στο πόλο γυναικών.
Η διοργανώτρια αρχή όρισε τον μεγάλο τελικό την Τετάρτη 1 Οκτωβρίου στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας, εκεί όπου θα τεθούν αντιμέτωπες η πρωταθλήτρια Βουλιαγμένης και ο Κυπελλούχος Ολυμπιακός.
Αυτός θα είναι ο 3ος τελικός Super Cup στην ιστορία του πόλο Γυναικών, με τον πρώτο να τον κατακτά ο Ολυμπιακός με 30-4 του Νηρέα Χαλανδρίου το 2020, ενώ, το 2024, «ερυθρόλευκες» νίκησαν 13-8 τον Εθνικό στο Παπαστράτειο.
Ακολουθήστε στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από