Χωρίς να αντιμετωπίσει προβλήματα ο Ολυμπιακός επικράτησε της Ηλιούπολης με 20-8 συνεχίζοντας την πορεία του προς το πρωτάθλημα.
Με… φόρα από την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, με τη νίκη (15-13) επί του ΝΟ Βουλιαγμένης στον τελικό του Stoiximan Final-4 στην Λάρισα, η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού έκανε το «20 στα 20» στο πρωτάθλημα.
Με πολλές αλλαγές και κορυφαίες τις Σέκουλιτς και Κουρέτα, με πέντε γκολ η κάθε μία (από τρία οι Σιούτη και Κλεισούρα), τα κορίτσια του Γιώργου Ντόσκα νίκησαν εύκολα με 20-8 τον ΓΣ Ηλιούπολης εκτός έδρας, για το ματς της 20ής αγωνιστικής της Water Polo League, συνεχίζοντας νικηφόρα την πορεία τους.
Διαβάστε επίσης: Η ΕΟΕ επιβράβευσε τον Εμμανουήλ Καραλή για το ασημένιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα
Οι «ερυθρόλευκες» στρέφουν, πλέον, την προσοχή τους στην Ευρώπη, αφού το Μεγάλο Σάββατο (11/4) το μεσημέρι (13:00), αντιμετωπίζουν την ισχυρή Σαμπαντέλ στην Βαρκελώνη, για τον πρώτο προημιτελικό του Champions League.
Τα οκτάλεπτα: 1-6, 1-5, 4-4, 2-5
ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Ευστάθιος Φάνος): Λ. Μαυρωτά, Κύρκου 1, Ι. Μαυρωτά 1, Γεωργίου 1, Παναγιότι, Θεοφανοπούλου 1, Γκίλλα 1, Υφαντή 1, Κακλή, Κοτσάφτη-Απέργη 1, Κρασάκη, Φέλλα, Σταυρίδου, Χαλκίτη 1
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γιώργος Ντόσκας): Κωνσταντοπούλου, Κλεισούρα 3, Κουρέτα 5, Διρχαλίδου, Τριχά, Φούκου 1, Σιούτη 3, Μπίκου 2, Νίνου, Κουρτίδου, Τορνάρου, Τζωρακάκη, Φαν Ντεν Ντόμπελστιν, Σέκουλιτς 5, Λαναρά 1